Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Yıldırım:” Samsunsporu Bırakırım”!

Yıldırım:” Samsunsporu Bırakırım”!
13 Mayıs 2020 - 15:41

Samsunspor Başkanı Yıldırım’dan flaş açıklama

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, liglerin iptal olması durumunda futboldan çekileceğini açıkladı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluğuna kesin gözüyle bakılan Yılport Samsunspor’un Başkanı Yüksel Yıldırım, Sports Tv’de yayınlanan Spor 360 programının konuğu oldu. Liglerin iptal olması durumunda futboldan çekileceğini açıklayan kulüp başkanı, altyapıya ve genel olarak kulübe yaptığı yatırımlardan bahsetti.
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta en yakın rakibi Manisa FK’nın 10 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Yılport Samsunspor’da kulüp başkanı Yüksel Yıldırım, Sports Tv yayınında gündem hakkında açıklamalarda bulundu. “Samsunspor’un yeri Süper Lig. Ertuğrul hocam inanıyor, ben inanıyorum, tüm Samsun halkı kenetlenmiş durumda.” açıklamalarını kaydeden Yıldırım, hedeflerinden ve projelerinden bahsetti.

TÜRK FUTBOLUNDA KARA BİR GÜN OLUR

Samsunspor Başkanı Yıldırım, “Samsunspor’un önü kesilirse açık ve net söylüyorum ben futboldan çekilirim takımı da aldığım yerde bırakırım. Sonra ne olur bilmiyorum. Altyapıya 25 milyon liralık yatırım yapıyorum. Böyle bir yatırıma inanmış bir başkan olarak ve açık ara şampiyonluğa giden takımı böyle bir karar alıp ligi iptal ederlerse Türk futbolunda kara bir gün olur” diye konuştu.
Kaynak: Halk Gazetesi

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P