Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Yıldırım”Bedavacılık Dönemi Bitti”’

Yıldırım”Bedavacılık Dönemi Bitti”’
04 Temmuz 2020 - 3:22

Başkan Yıldırım ‘bedavacı’ diye kimleri kastetti?

O ZAMAN AÇIKLA  KİMSE ZAN ALTINDA KALMASIN!

Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nun VIP tribününde maç seyreden herkesi beleşçi ilan etti  “Bedavacılık dönemi bitti artık” diyen Başkan Yıldırım’ın kimleri kastettiği merak konusu oldu.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ın sosyal medya üzerinden bir taraftarla girdiği diyalog dikkat çekti. Twitter’da bir taraftarın ”Başkanım zamanla kombine kültürü oturacaktır. Vip tribününe giren bedavacıları da kesin. Zor günde yoktular başarı dan nemalanmasınlar” sözlerine Başkan Yıldırım’ın ”Yüzde yüz haklısın. Sıra ona da geliyor. Bedavacılık dönemi bitti artık. Madem Süper Lig’de takımınızı görmek istiyorsunuz o zaman bu yıl itibariyle emeğe, sermayeye ve takıma yapılan yatırıma saygı dönemi başlıyor. Şehirden tam destek bekliyoruz” ifadeleri Samsun’da her kesimi zan altında bıraktı. Bu szle tepki ile karşılandı.

MERAK UYANDIRDI
Samsunspor Başkanı Yıldırım’ın, 19 Mayıs Stadyumu VIP tribününde “bedavacı” olarak nitelendirdiği kişilerin kimler olduğu Kırmızı-Beyazlı camiada büyük merak uyandırdı. Başkan Yıldırım’ın Vip trübüne giren herkesi bedavacı ilan etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P