Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Yıldırım’dan Açıklamalar!

Yıldırım’dan Açıklamalar!
14 Mayıs 2021 - 6:11

YILDIRIM’DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!

TFF 1. Lig’de Süper Lig’e çıkmak için play-off müsabakalarında mücadele edecek olan Yılport Samsunspor’da Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım, ”ister masa başında, ister sahada oyunlar oynasınlar fark etmez.  Süper Lig’e çıkacağımıza inanıyoruz.”

Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, “Biz temiz bir futbol, temiz bir yönetim istiyoruz.” dedi.

Yıldırım, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, genel menajer Mustafa Aztopal ile Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında Süper Lige,  ister masa başında, ister sahada oyunlar oynasınlar fark etmez. En iyi bildiğimizi yapacağız ve oyunumuzu oynayacağız. Bunun sonucunda Süper Lig’e çıkacağımıza inanıyoruz.”

Samsunspor’un oynadığı futbol ile Türkiye’de herkesin gönüllerinin şampiyonu olduğunu belirten Yüksel, “Biz, ‘Bu lige çok temiz ve iyi bir takım olarak başlayacağız.’ dedik ve ‘Taraflı tarafsız herkesin ya birinci ya da ikinci takımı olacağız.’ dedik ve bunu başardık. Biz ‘Şampiyonluğa giderken asla bir oyun içinde olmayacağız ve temiz kalacağız.’ dedik ve herkesin gördüğü gibi bir lig geçirdik. Belki Türkiye tarihinde ilk defa böyle bir lig oldu ve 3 takım aynı puanla bitirdi.” ifadelerini kullandı.

Yıldırım, asansör haline gelen ve kapanmak üzerine olan bir kulübü aldığını ve sağlam temeller üzerine oturtmaya çalıştığını kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü

“Biz yola çıkarken inandık ve geleceği hemen bugün yapalım diye değil, adım adım giderek tohumları ekmeye başladık. Türkiye’de insanlarda sabır diye bir şey kalmamış, herkes başarı istiyor. Başarı da sadece galip gelip yenmek ve şampiyon olmak. Biz ise inandığımız şeyi yapmak istedik, önce kulübün ayakları üzerinde durmasını sağlayalım sonra başarı ister istemez gelir diye düşündük. Bu şehir kurtuluş meşalesinin yakıldığı şehir ve bu şehrin insanları asla pes etmiyor. Bunu da Türkiye’ye haykırdık. Bize ister masa başında, ister sahada oyunlar oynasınlar fark etmez. En iyi bildiğimizi yapacağız ve oyunumuzu oynayacağız. Bunun sonucunda Süper Lig’e çıkacağımıza inanıyoruz.”

“ARTIK BİR ŞEYLERİN DEĞİŞMESİNİ İSTİYORLAR”

Türkiye’de temiz futbolun başlangıcını attıklarını söyleyen Yıldırım, şöyle devam etti:

“Bunu bu kadar iddialı söylüyorum. Biz temiz bir futbol, temiz bir yönetim istiyoruz. Türkiye’de maalesef olmuyor. Artık kör göze parmak soktu insanlar. Hala düzelmiyoruz. Bugün bana göre Keçiörengücü’nün play-off şansı yenildi, bizim şampiyonluğumuz yenildi. Bunu kim, nasıl yaptı, her şey bariz görülüyor. Ama birileri görmek istemiyor, birileri ‘Böyle gelmiş, böyle gidecek.’ diyorlar ama yanılıyorlar. Çünkü artık Türkiye’de ‘Z’ jenerasyonu var, arkasından ‘K’ jenerasyonu geliyor. Bu insanlar temiz Türkiye görmek istiyor, temiz futbol görmek istiyor, artık bir şeylerin değişmesini istiyor.” dedi.

 

YOLLARI AYIRACAĞIZ

Yıldırım, Samsunspor’un süper lige çıkacağından emin olduğunu belirterek,” Süper lige çıktığımızda bir çok futbolcumuz ile yollarımızı ayıracağuz. Kimlerle yola devam edeceğiz kimlerle devam etmeyeceğizi bunun planlamalarını hocamızla yaptık. yapıyoruz. Çoğu ile yollarımızı ayıracağız.  Hocamız Ertuğrul Sağlam’ın üzerine çok gelindi. Çok yıprattılar, hocamız ile  ile 5 yıllık mükavelemiz var. Planlarımız uzun vadeli,  Süper lige çıkacağız, çıkamazsak da bu dünyanın sonu değil”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P