Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Yolun sonu şampiyonluk

Yolun sonu şampiyonluk
02 Ocak 2020 - 7:36

ERTUĞRUL SAĞLAM: ŞAMPİYONLUKLA 1. LİGE ÇIKACAĞIZ

Yılpor Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ligin ikinci yarısında izleyene keyif veren bir takım izlettireceklerini belirterek, “Yolun sonunda biz bu mücadeleyi şampiyonlukla taçlandırıp, birinci lige çıkacağız” dedi.

İlk olarak Antalya kampını değerlendiren Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, “25 Aralık’ta Antalya’da kampımız başladı. Dün 2019 yılının son antrenmanını yaptık. Takıma bir gün izin verdikten sonra 2 Ocak’ta akşam antrenmanı ile 2020 yılına takım olarak başlayacağız. Yaklaşık 1 haftalık dönem içerisinde takımımızı fiziksel anlamda daha üst seviyeye çıkarmak için yoğun bir antrenman dönemi geçirdik. Bu antrenman döneminin sonunda da Kocaelispor ile hazırlık maçı yaptık. İlk etaptaki amacımız, ikinci yarıda bu zorlu yolculukta bizi fiziksel olarak ayakta tutabilecek ve bizi başarıya ulaştıracak fiziksel kaliteyi takımımıza kazandırma adına çalışmalar yaptık. İkinci bölüm çalışmalarımızda da sistemimiz, futbol anlayışımız, özellikle yeni katılan ve katılacak olan arkadaşlarımızın takıma adaptasyonu ile alakalı olacak. Tüm Samsunsporlular şundan emin olabilirler ki, çok daha iyi Samsunspor, izleyene keyif veren, her karşılaşmada maçın son anına kadar kaliteli bir oyun ortaya koyan ve fiziksel olarak da oyundan hiç düşmeyen güzel bir takım izlettireceğiz” dedi.

Yeni transferler İbrahim Halil Çolak ve Recep Burak Yılmaz’ın da takıma güç kattığını belirten Ertuğrul Sağlam, “Kamp çalışmalarımız devam ederken aramıza yeni arkadaşlar katıldı. Onların takıma adaptasyonu ve uyumuyla alakalı da hep beraber yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Halil ve Burak’ın takıma katılması bize güç kattı. Bundan sonraki süreçle ilgili mutlaka taraftarlarımızda merak ediyordur. 2 tane daha oyuncuyu kadromuza katarak ara transfer dönemini de noktalayacağız. 1 2 oyuncu kardeşimizin de takımımıza direk katkı sağlayabilecek, hem kişilikleri, karakterleriyle Samsunspor camiasına ve bizim ortamımıza çok kısa sürede uyum sağlayacağını, hem de futbolculuk kaliteleriyle de bize değer katacaklarını çok rahatlıkla söyleyebiliriz” diye konuştu

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P