Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Yücel Uyar: Seneye İnşallah

Samsunspor Teknik Sorumlusu Yücel Uyar, Tuzlaspor maçının ardından, “İnşallah önümüzdeki sezon

Yücel Uyar: Seneye İnşallah
21 Mayıs 2022 - 5:24

SENEYE İNŞALLAH

Samsunspor Teknik Sorumlusu Yücel Uyar, Tuzlaspor maçının ardından, “İnşallah önümüzdeki sezon Samsunspor hedeflerine ulaşır. Bu sene başarmadığımızı önümüzdeki yıl Süper Lig’e çıkarak şehrimizi Samsunsporluları mutlu ederiz” dedi.

 

YÜCEL UYAR’DAN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Spor Toto 1. Lig’in 38. haftasında Samsunspor, deplasmanda karşılaştığı Tuzlaspor’u 4-2 mağlup etti. Maçın ardından Samsunspor Teknik Sorumlusu Yücel Uyar basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ SEZON HEDEFLERİNE ULAŞIR

Deneyimli çalıştırıcı, sezonu galibiyetle tamamladıkları için mutlu olduklarının altını çizerek, “İki tarafın da ne skor ne de puan amacı vardı normal bir prestij maçıydı. Alternatif takımlarla oynadık. Biz de yaklaşık 8 tane performans oyuncumuz 25 maçın üzerinde oynayan oyuncumuz yoktu. Akademiden az süre almış arkadaşlarla oyuna çıktık. Beklediğimiz gibi gitti. Tuzlaspor 5 değişiklikle dengeyi kurdu diyebiliriz. Ama bizim farkı açabileceğimiz pozisyonlar da oldu. Oraları iyi geçiremedik. Samsunspor’un bu sezonki hastalığı çok gol kaçırmasıydı. Bugün oyuncularımız üzerine düşeni yapmaya çalıştı. Sezon bitti. İnşallah önümüzdeki sezon Samsunspor hedeflerine ulaşır. Bu sene başarmadığımızı önümüzdeki yıl Süper Lig’e çıkarak şehrimizi Samsunsporluları mutlu ederiz” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P