Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Yüksel Yıldırım ŞAŞIRMIŞ.

Yüksel Yıldırım ŞAŞIRMIŞ.
02 Eylül 2020 - 5:10

KENDİSİ KONUŞUYOR

SUÇU TARAFTARA, GAZETECİLERE ATIYOR!

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, kurmaylarıyla birlikte transfer çalışmalarına devam ediyor. Başkan Yıldırım son günlerde basında ve sosyal medyada çıkan transfer dedikodularına karşı gazetecileri ve taraftarları suçladı.

HERGÜN ŞAŞIRTIYOR

Gazetecilerle her platformda kameraların karşısına çıkmayı, internet ortamında yapılan canlı yayın proğramlarına katılmayı çok seven, katıldığı proğramlar da da  yapacağı transferleri, uçağını, parasını ağzından düşürmeyen  Samsunspor’un patronu Yüksel Yıldırım yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırttı!. Yıldırım son günlerde basında ve sosyal medyada çıkan transfer dedikodularına karşı gazetecileri küçümseyerek, suçladı ”Görünen o ki, basında, görsel medyada ve taraftarlarda şöyle bir durum hasıl oluşmuş: “Bilgi Eksikliği, Fikir Zenginliği” ifadelerini kullandı”

NE DEMİŞTİ?

Türkiye’de Samsun’da Dün TFF’nin Ankara’da gerçekleşen genel kuruluna katılan, sosyal medya hesabı Twitter’dan açıklama yapan Samsunspor’un patronu, “Her transfer döneminde nedense transfer konusunda ağzı olan konuşuyor. Ama yol gösteren veya maddi yardım yapan yok ama akıl veren çok! Görünen o ki, basında, görsel medyada ve taraftarlarda şöyle bir durum hasıl oluşmuş: “Bilgi Eksikliği, Fikir Zenginliği” ifadelerini kullandı.

TEPKİ DE VAR DESTEKTE!

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar, taraftarlarla girdiği polimikler, her konuda yaptığı paylaşımlar ile kulüp başkanları arasında örnek olan Yüksel Yıldırım’a, onlarca tepki,  bir o kadar da destek yağdı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P