Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ZOR DOSTUM ZOR.

Keçiörengücü ile Samsunspor puanları paylaştı

ZOR DOSTUM ZOR.
05 Şubat 2022 - 12:42

Ankara Keçiörengücü-Yılport Samsunspor: 1-1 | MAÇ SONUCU – Keçiörengücü ile Samsunspor puanları paylaştı

 Keçiörengücü ile Yılport Samsunspor kozlarını paylaştı. Mücadele 1-1 eşitlikle sonuçlandı

 

Spor Toto 1. Lig’in 23. hafta karşılaşmasında Ankara Keçiörengücü ile Yılport Samsunspor kozlarını paylaştı. Mücadele 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Her iki takımın ilk 30 dakika topu rakip alana taşımakta zorluk çektiği karşılaşmada üstün taraf ev sahibi Keçiöerengücü oldu.

 

Keçiörengücü 22. dakikada Adamu Alhassan ile öne geçerken; Samsunspor’da 64. dakikada  herzaman olduğu gibi Fofana’nın israrcı  ve baskılı oyunuyla  topu Yasin Öztekin’e ulaştırdı. Yasin’in güzel volesi ile  beraberliği getiren golü kaydetti.

Bu sonuçla birlikte Keçiörengücü yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı ve 27 puana yükseldi. Samsunspor’un da yenilmezlik serisi 4 maça ulaşırken, puanını 34’e çıkardı.

Ligin 24. haftasında Keçiörengücü deplasmanda Boluspor’a konuk olacak. Samsunspor ise sahasında Bursaspor’u ağırlayacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P