Samsun Klas Haber

Osman Genç Çıldırmış Olmalı!..

Osman Genç Çıldırmış Olmalı!..
21 Mart 2018 - 18:12

Osman Genç Çıldırmış Olmalı…

Samsun’un Canik İlçe Belediye Başkanı Osman Genç, Çarşamba, Terme ve Bafra gibi büyük potansiyele sahip olan ilçelerde demir yolu kurulması gerektiğini açıkladı.

Samsun’un Canik İlçe Belediye Başkanı Osman Genç, kongrelerini tamamlayan Tekkeköy, Çarşamba ve Ayvacık AK Parti İlçe Teşkilatlarına yaptığı hayırlı olsun ziyaretlerinde, ilçelere demiryolu ağı kurulması önerisinde bulundu.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, kongrelerini tamamlayan AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar ve AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe ile yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Teşkilat başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Genç, “Şehrimizi daha ileriye götürmek için birlikte hareket etmeliyiz. Samsun’u birlikte marka şehir yapabiliriz. Marka şehir ise bütüncül gelişmeden geçer” dedi.
İLÇELERE DEMİRYOLU KURULMALI
Teşkilat başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet eden Başkan Genç, Samsun’un bütün ilçelerinin farklı potansiyelleri ve avantajları olduğunu belirterek, “İlçelerimizde tarım ve turizm başta olmak üzere yatırımlar yapılmalıdır. En önemlisi de ulaşım anlamında Çarşamba, Terme ve Bafra gibi büyük potansiyelleri olan ilçelerimiz mutlaka demiryolu ağına sahip olmalı ve limanla buluşmalıdır. Şehir olarak ilçelerle merkez arasında demiryolu ağı konusunu mutlaka gündeme getirmeliyiz” diye konuştu

ştu