Samsun Klas Haber

Sağlam:”Kararı Bekliyoruz”

Sağlam:”Kararı Bekliyoruz”
20 Haziran 2020 - 6:15

Sağlam: Federasyonumuzun kararını bekliyoruz

Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, “Bize ‘oynayın’ derlerse çıkıp oynayacağız. Ama ‘oynamayın, Samsunspor şampiyon oldu’ derlerse de çıkıp oynamayacağız. Federasyonumuzun kararını bekliyoruz” dedi.

Sağlam: Federasyonumuzun kararını bekliyoruz

Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, “Bize ‘oynayın’ derlerse çıkıp oynayacağız. Ama ‘oynamayın, Samsunspor şampiyon oldu’ derlerse de çıkıp oynamayacağız. Federasyonumuzun kararını bekliyoruz” dedi

A+A-

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kulüp tarihinin ilk video konferans toplantısını basın mensuplarıyla gerçekleştirdi. Sağlam, Nuri Asan Tesisleri’nde gündeme dair açıklamalarda bulundu.

ANTRENMANLAR DEVAM EDİYOR

Perşembe gününden itibaren antrenmanlara başladıklarını belirten Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, “Çarşamba günü Samsun’a geldik ve testlerimizi yaptırdık. Perşembe gününden itibaren de antrenmanlarımız devam ediyor. 18 Temmuz’da maçlar oynanacakmış gibi kendimizi, takımımızı bu süreç içerisinde hazır tutmaya çalışıyoruz. Tabi ki uzun süre ara verdikten sonra antrenmanlarla buluşmak bizi çok mutlu etti” dedi.

BİR KİŞİ DAHİ EKSİLMEK İSTEMİYORUZ

Samsun halkına ve taraftarlara koronavirüs nedeniyle uyarılarda bulunan Ertuğrul Sağlam, “Futbol bizim yaşam biçimimiz haline geldi. Samsun’da çok keyifli bir dönemin içerisine girdik. Allah hem yardım ederken bize hem de çok kısa bir süre içerisinde 6 puan geriden gelip, 10 puan öne geçerek taraftarlarımızla işin keyfini çıkarmaya başlamıştık. Planlamalarımız kalan maçlarımızı kazanıp, n isan ayının başında şampiyonluğumuzu matematiksel olarak garantilemek ve ondan sonraki süreci de keyifli bir şekilde devam ettirerek ligi tamamlamak istiyorduk. Hep söylediğimiz bir hayalimiz vardı. 25 Nisan’da Cumhuriyet Meydanı’nda taraftarlarımızla buluşup, keyifli bir şekilde şampiyonluğumuzu kutlayacağız diye ortaya hedef koymuştuk. Tabi maalesef 100 yılda bir dünyamızın başına gelen çok olağanüstü bir durumla karşılaştık. Maalesef bu beklentilerimizi gerçekleştiremedik ama sonuçta Allah’ımıza şükrediyoruz. Sağlık olduktan sonra her şey oluyor. Biz yeter ki sağlığımızı koruyalım ve taraftarlarımızdan da yine rica ediyorum. Özellikle Samsunspor olarak gerektiği suiistimallerden ya da kurallara uyulmamaktan dolayı hastalanıp işi biraz daha büyüyüp de başka yerlere gitmesini istemiyoruz. Samsunspor taraftarı olarak bir kişi dahi eksilmek istemiyoruz. Dolayısıyla kurallara uyalım. Sağlık Bakanlığımızın, devletimizin, bilim adamlarımızın bu önerilerine harfiyen riayet edelim. İşi çok güzel bir yere getirmişken tekrar başa dönmeyelim. Bu konuda özellikle halkımızdan ve taraftarlarımızdan hassas olmalarını istiyoruz. Sonuç itibariyle sağlığımız olduğu sürece biz yine maçlarımızı kazanmaya devam ederiz. Daha sonrasında kutlamalarımızı da yaparız. Yeter ki bu süreçten sağlıklı bir şekilde çıkalım. Bu sebeple yeniden toplandık ve antrenmanlarımızı yapmaya başladık” diye konuştu.