Samsun Klas Haber

Samsunspor Genel Menejerliği’ne Öztopal Getirildi

Samsunspor Genel Menejerliği’ne Öztopal Getirildi
27 Aralık 2018 - 5:03

 Genel Menajeri Mustafa Aztopal: Başarı için geldim

Yılport Samsunspor Genel Menajerliğine Mustafa Aztopal Getirildi. İmza töreninde Konuşan, Öztopal ‘Kariyerimde UEFA Avrupa Ligi ve şampiyonluklar gördüm. Çocukluğumun kulübü Samsunspor’da bunların da üzerinde başarılar elde etmek istiyorum’ dedi.

SAMSUNSPORLUYUM

Yılport Samsunspor‘da Genel Menajerlik görevine Mustafa Aztopal getirildi. Aztopal için Nuri Asan Tesisleri’nde Başkan İsmail Uyanık ve Basın Sözcüsü Suat Çakır’ın da katıldığı bir tören düzenlendi. Çok mutlu olduğunu ifade eden Mustafa Aztopal, “Benim için gerçekten tarihi bir an. Ben Samsunluyum, Samsunsporluyum. Çocukluğumuz, gençliğimiz kulübüne, ömrümün kulübüne imza atıyorum. Benim için onur verici, mutluluk dolu bir an. Başkanımızla uzun yıllardır bu projeyi görüşüyorduk. Futbol sektörüne profesyonel yönetici olarak girdiğim günden itibaren hayalim Samsunspor’a gelip çalışmakta. Bunu şu anda gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Başkanımız İsmail Uyanık’a, Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım’a, Yıldırım Holding İdari İşler Başkanı Mustafa Erkanat’a teşekkürlerimi iletiyorum. Beni Samsunsporlu yapan rahmetli dayım Hüseyin Kocaoğlu ve rahmetli eniştem Halil Tanrıverdi’nin de bugünü görmelerini çok isterdim” diye konuştu.

BANA İNANIN

Kendisi hakkında bilgiler veren Aztopal, “1978 Almanya doğumluyum.  Finans sektöründe çalıştım. Son 8 yıldır futbolda profesyonel yönetici olarak çalışıyorum. Liverpool Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptım. Kasımpaşa’da İcra Kurulu üyeliği ve genel müdürlük, iki yıl Azerbaycan’ın Gabala takımında pazarlama direktörü olarak çalıştım. Son 1,5 yıldır da Hollanda’da Sittard’da görev yapıyorum. Gittiğimizde kulüp 2. Lig’deydi ve Süper Lig’e yükseldi. Bu yılda orada güzel işler yaptık ve iyi bir yerde bırakıp, vatanımıza geldik. Çok mutluyum. Hedeflerimiz çok büyük. Başkanımız bu hedefleri hep söylüyor. Bu hedefleri hep birlikte başaracağıma inandığım için buradayım. Çok uzun yıllardır bu anı hayal ediyordum. Şu anda dünyada hangi kulübe imza atarsam atayım, bu kadar heyecanlanmazdım. Kariyerimde UEFA Avrupa Ligi ve şampiyonluklar gördüm. Burada bunların da üzerine çıkmak istiyorum. Taraftarımıza başarı ve yürekten çalışacağımızın sözünü veriyorum. Bana inansınlar” dedi