Samsun Klas Haber

Yaşlı Kadının Katili Yakalandı

Yaşlı Kadının Katili Yakalandı
21 Ocak 2020 - 8:23

Müge Anlı Samsun’da İşlenen  Vahşi Cinayeti Aydınlattı

Samsun’da 2017 yılında diri diri yakılan ve tedavi gördüğü hastanede 10 gün sonra hayatını kaybeden yaşlı kadının katili  Bursa’da yakalandı.

Samsun’un Kavak İlçesi’inde yaklaşık 3 yıl önce  evinde  çıkan yangında  Şaver Cindi (79)  ağır yaralı olarak Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi gören yaşlı kadın, polise verdiği ifadede,  Fikret Cindi’nin evine  geldiğini ve para istediğini, parası olmadığını söyleyince kendisini döverek , üzerine ve evin içine  benzin döküp yakarak ateşleyerek kaçtığını söyledi.  Bu ifaenin ardından Cindi polis tarfından aranmaya başladı

3 YIL SONRA BURSA’DA YAKALANDI

Müge Anlının da Proğramına dahil ettiği cinayet zanlısı  Bursa polisinin şüphe üzerine durdurduğu ve kimlik kontrolü  yaptığı bir kişi kimliğini düşürdüğünü söyleyince. Şüpheli  şahıs kimlik tespiti için karakola götürüldü.Burada yapılan araştırmalarda şüphelinin 6 suçtan aranması olduğu belirlenen Fikret Cindi (52) olduğu belirlendi. Cindi, gözaltına alındı. Cindi’nin İstanbul Kağıthane’de ikamet ettiği ve orada bir çay ocağında çalıştığı ve  Bursa’da ikamet eden 2 çocuğunu görmeye geldiği belirtildi.

CİNAYETİ KABUL ETMEDİ

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından sorgusu devam eden Cindi,  Gazetecilerin, “ Samsun’da yaşlı kadını benzin dökerek diri diri  yaktığınız mı  sorusuna şüpheli, “Ben yapmadım. Yapsam ben gelmem. Üzerime iftira atılıyor. Düşmanı başka yerde arasın. İddiaları kabul etmiyorum. Yapmadım diyorum” dedi.