Samsun Klas Haber

Yılmaz Erdoğan’a Brifing Vermiş

Yılmaz Erdoğan’a Brifing Vermiş
26 Şubat 2020 - 8:43

Erdoğan’a brifing verdi! Başkan Yılmaz Külliye’de

 

Samsun’da yayın yapan en güçlü bir yerel gazetenin  Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz’ın Külliye’de düzenlenen bir proğramda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile 40-45 saniyelik  görüşmesini ”Erdoğan’a birifing verdi” diye yayınlaması şaşkınlık yarattı. Oysa durum farklı gelişmiş, bir bilgi aktarımı için  TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun yardımı ile Kazım Yılmaz’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ayak üstünde görüşmesi 40-45 saniye sürmüş ve bu kısa süre içersinde bir birifing söz konusu olmamıştı.

 

 

İşte O Haber

Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Başkanı Kazım Yılmaz, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Külliye’de düzenlenen “Okullardan Yarınlara” programına katıldı. Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a brifing verdi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen “Okullardan Yarınlara” programı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı programa Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, ÇTB Başkanı Kazım Yılmaz ve diğer oda/borsa başkanları da iştirak etti.

POJEYE DESTEK İSTEDİ

Programda, Cumhurbaşkanı  Erdoğan ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile biraraya gelen ÇTB Başkanı Yılmaz, Çarşamba Ticaret Borsası’nın 2020 yılında yapacak olduğu istihdam içerikli projeleri hakkında brifing verdi, destek istedi.

EN BÜYÜK GAYEMİZ

ÇTB Başkanı Yılmaz program sonrası yaptığı açıklamada, eğitimi destekleyici çalışmalarının her zaman devam ettiğini belirterek, “Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde üniversite altyapısını kurarak, bir ilki gerçekleştirip ilçeye Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksek Okulu’nu kazandırdık. ÇTB olarak eğitim imkânlarını arttırmak ve yarınımızı emanet ettiğimiz gençlerimize gerekli olanakları sağlayabilmek en büyük gayemiz” ifadelerini kullandı.