Samsun Klas Haber

Şahin’den iYİ Parti iddiasına açıklama geldi.

Şahin’den iYİ Parti  iddiasına açıklama geldi.
07 Aralık 2018 - 5:30

Zihni Şahin, İyi Parti’den Aday Olacağı İddialarını Yalanladı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, İyi Parti’den Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Adayı olacak iddialarını yalanladı

31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Demir ismi açıklandı. Mevcut Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti’den aday gösterilmediği için hakkında bir çok iddia gündeme getirildi.

İnternet haber sitelerinde iddia edilen, “Zihni Şahin, İyi Parti’den Aday Olacak” haberinin asılsız olduğunu belirten Şahin, parti ismi vermeyerek hakkında çıkan haberleri yalanladı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, hakkında çıkan asılsız haberler üzerine açıklama yayınladı.

 

Başkan Şahin’in O Açıklaması;

Bazı basın yayın organlarında başta adaylık durumum olmak üzere siyasi içerikli haberler yer almaktadır. Bu konularda basınımıza bir açıklamam olmamıştır.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığım konusu dahil siyasi gelişmeler hakkında herhangi bir açıklama yapmam gerektiğinde saygıdeğer hemşerilerimizi en açık şekilde bilgilendirmek görevim ve boynumun borcudur. Samsunumuza ve insanlarımıza sevdalı birisi olarak böyle bir anlayışın sahibiyim.

Benim anlayışıma göre Siyasi partilerimiz demokrasimizin teminatı ve vazgeçilmez unsurlarıdır. Önce Bafra Belediye Bakanlığı sonrada Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığımız sırasında insanlarımıza ve şehrimize hizmet ederken hiçbir hemşerimin siyasi görüşüne bakmadım. Tek derdim hizmet etmek olmuştur. Samsunlu hemşerilerimin bu anlayışımı bildiğini ve inandığını görmekteyim. Bundan çok mutluluk ve onur duymaktayım.

Bu vesileyle tüm hemşerilerime çok teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”