Samsun Klas Haber

Gür’den Dikbıyık’a doğalgaz müjdesi

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, Dikbıyık mitinginde bölgenin sorunu olan doğalgazla ilgili müjde verdi.

Gür’den Dikbıyık’a doğalgaz müjdesi
09 Mart 2024 - 0:13

Ender Gür’den Dikbıyık’a doğalgaz müjdesi

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, Dikbıyık mitinginde bölgenin sorunu olan doğalgazla ilgili müjde verdi. Ender Gür, “Firma yetkilileri ile görüştük. 2024’ün sonuna kadar biz belediye olarak altyapıyı hazırlayacağız ve firma 2025 faaliyet planına Dikbıyık’ı alacak” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, Dikbıyık’daki mitingde hemşehrileriyle buluştu. Sabah namazıyla birlikte ziyaretlerin başladığı Dikbıyık’ta esnaf ve pazar yeri gezileri yapılıp vatandaşın talepleri dinlendi.

Sonrasında ise TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, geçmiş dönem AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ve Cumhur İttifakı teşkilat üyelerinin katılımıyla coşkulu bir miting gerçekleşti.

 

MEHMET MUŞ REKOR OY İSTEDİ
TMBB Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, “Çarşamba gibi her geçen gün büyüyen ve gelişime açık yerlerde başkanlık yapmak zor iştir. Ender Gür başkanımız zor bir göreve talip oldu ve inşallah sizlerin desteğiyle seçilecektir. Bundan yana bir şüphemiz yoktur. Benim Çarşambalılardan isteğim Başkan Ender Gür’ü öyle bir yüksek oyla seçin ki, Ankara’ya gittiğinde eli güçlensin. Biz Merkezi Hükümet, Büyükşehir Belediye ve Çarşamba Belediyesi üçgeniyle her geçen gün büyüyen ilçemiz için gece gündüz çalışmaya varız” diye konuştu.

HÜRRİYET’İN SORUNU ÇÖZÜLECEK
Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür ise, “Yaklaşık 33 gündür sahadayız. Vatandaşlarımızın bize olan ilgisi çok yüksek. Mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak geziyoruz. Talepleri dinliyoruz. Hürriyet Mahallesi’ne gittiğimizde yoğun yağmurlarla oluşan su baskınlarından dert yandı vatandaşlarımız. Bakanımız Mehmet Muş, Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Ziya Yılmaz, Milletvekillerimiz ve üst düzey bürokratlarımızla Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdülkadir Uraloğlu’ndan o bölgeye sette inşası için gerekli sözü aldık, Hürriyet’in sorununu çözeceğiz” dedi.

DİKBIYIK’A MÜJDEYİ AÇIKLADI
Ender Gür, “Dikbıyık’ta da en büyük sıkıntı doğalgaz. Dün akşam buraya gelmeden firma yetkilileriyle görüştük. Neler yapabileceğimizi konuştuk ve bir söz aldık. Bu müjdeyi buradan açıklıyorum. Biz Çarşamba Belediyesi olarak doğalgazın Dikbıyık’a ulaşması için gerekli altyapı çalışmalarına en kısa sürede başlayacağız. 2024 sonuna kadar altyapı çalışmalarını bitirdiğimizde firma yetkilileri 2025 faaliyet programına Dikbıyık’ı dahil edecek. İnşallah 2025 yılında Dikbıyık doğalgaza kavuşacak. Çarşamba için durmadan, yılmadan gece gündüz demeden çalışıyoruz ve çalışacağız” diye konuştu.