Samsun Klas Haber

SEVİNÇLERİNİ BAŞKAN DEMİRTAŞ’LA PAYLAŞTILAR

Liselere Geçiş Sınavı (LGS) dereceye alarak başarıyı omuzlayan İLKEM’li öğrenciler İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek sevinçlerini paylaştılar.

SEVİNÇLERİNİ BAŞKAN DEMİRTAŞ’LA PAYLAŞTILAR
04 Ağustos 2022 - 6:36

SEVİNÇLERİNİ BAŞKAN DEMİRTAŞ’LA PAYLAŞTILAR

BAŞKAN DEMİRTAŞ İNSANA OLAN YATIRIMI SANAT,SPOR,DİĞER ALANLAR DA DEVAM ETTİRECEĞİZ

Liselere Geçiş Sınavı (LGS) dereceye alarak başarıyı omuzlayan İLKEM’li öğrenciler İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek sevinçlerini paylaştılar.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın eğitime verdiği değeri en iyi anlatan hizmetlerden biri olan İlkadım Eğitim Merkezi (İLKEM) her yıl başarı çıtasını yükseltiyor.Uzman eğitmenler eşliğinde Derebahçe,Yaşardoğu,Kadifekale’ye ek olarak dördüncü şubesini  Kılıçdede hayata geçiren İlkadım Eğitim Merkezi geleceğin teminatı olan gençlere  LGS ve YKS sınavların da  öğrencilere ışık tutuyor. Yakın zamanda açıklanan LGS sınav sonuçları neticesinde üstün başarılarıyla dereceye giren  İLKEM’li 15 öğrenci Başkan Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

“Başarı çok çalışma ve azmetmekle olur”

Öğrencilerle sohbet ederek sınav maratonu hakkında bilgiler alan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” İlçemizde eğitimin kalitesini arttırmak ve öğrencilerimiz başarıya motive etmek amacıyla eğitime verdiğimiz desteği artırarak devam edeceğiz. Öğrencilerimiz de gördüğümüz her başarı eğitime yapılan yatırımın bir göstergesidir. Başarıların arkasında her zaman iyi bir hazırlık, çok çalışma ve azmetmek vardır. Öğrencilerimiz verdiği gayretlerin sonucunda dereceler kazandılar. Bu sevinçlerini belediyemize gelerek bizimle paylaştılar. Elde ettikleri başarılarla bizleri de çok mutlu ettiler” dedi.

“Sınavdan öte iyi insan olmak önemli”

Gençlerle tek tek ilgilenen ve tavsiyelerden bulunan Başkan Demirtaş,” Hayat sadece sınavlarda gösterilen başarıdan ibaret değildir. Sınavda başarılı olmak kadar hayatta da başarılı olmakta önemlidir. İyi bir aile kurmak memleketine ve milletine hayırlı hizmetler yapmak da son derece önemlidir. Aslında iyi insan olmak önemlidir. Önümüzdeki süreçte insana yapılan yatırımı sporla, sanatla ve diğer ilgili alanda da devam ettireceğiz. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor ve bu başarıların devamını diliyorum” diye konuştu.

“Eğitimde donanımlı alanları ilçemizde çoğaltacağız ”

Çağımızın getirdiği yeniliklere ayak uydurarak eğitim ve öğretim de eşit fırsatlarda hizmet veren İlkadım Eğitim Merkezi (İLKEM) başarılarına dikkat çeken Başkan Demirtaş,” Çocuklarımızın sağlıklı şekilde eğitimlerini sürdürmesi bizim öncelikli meselemiz. İlçemizde eğitim anlamında bugüne kadar çok büyük çalışmalar yaptık. Dünya olarak zorlu bir süreçten geçsek de gençlerimizin eğitimi için belediye olarak canla başla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yarınlarına hazırlanan gençlerimize nefes aldıracak, kaynaklara erişimini sağlayacak, sanat, spor ve kültürle dolu dolu bir eğitim ortamlarını ilçemizde çoğaltacağız” dedi