Samsun Klas Haber

4 gün süren fuarı 34 bin 589 kişi ziyaret etti

4 gün süren fuarı 34 bin 589 kişi ziyaret etti
28 Mart 2018 - 13:20

 TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Samsun 4. İnşaat Fuarı ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. 4 gün süren fuarı 34 bin 589 kişi ziyaret etti.

 

Ekonominin lokomotif sektörlerinden biri olan inşaat sektörü 22 – 25 Mart tarihleri arasında Samsun 4. İnşaat Fuarı’nda bir araya geldi. TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz, “İnşaat sektörü Samsun’da markalaşıyor. Ürün çeşitliliği ve kalitesiyle fuara damgasını vuran katılımcı firmalar önümüzdeki yıllarda ülke genelinde ve yurt dışında markalaşarak bölgeyi ve kendilerini inşaat sektöründe öne çıkaracaklarını tekrar gözler önüne serdi” diye konuştu.
Fuar, 83 firmayı 30 ilden gelen 34 bin 589 ziyaretçi ile TÜYAP Samsun çatısı altında bir araya getirdi.
ÖNEMLİ YURTDIŞI TEMASLARI
Irak, İran, Gürcistan’dan Samsun 4. İnşaat Fuarı’na gelen 117 iş adamı, katılımcı firmalar ile ikili görüşmeler gerçekleştirdi. Gürcistan ve Iraklı işadamları cam üreticisi, çelik kapı, yer döşemeleri firmaları ile satın alma öncesi önemli bağlantılar kurarken, İran’dan gelen işadamları yapı tanıtım teknolojisi üzerine faaliyet gösteren firmalar ile sözleşme yapmak üzere anlaştı. Samsun 4. İnşaat Fuarı süresince yurtdışından gelen iş adamları, uluslararası mal ve hizmet satın alımları, bayilik ve inşaat projeleri hakkında önemli bağlantılar kurarak, ülke ve bölge ihracatı için önemli ve faydalı adımlar attı
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin