Samsun Klas Haber

Arabistan Uçuşları Başlıyor

Arabistan Uçuşları Başlıyor
04 Nisan 2018 - 11:40

 Suudi Arabistan’a direkt uçuşlar başlıyor

 Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Arabistan ile Samsun arasında direkt uçuş seferleri için çalışmalara başladıklarını söyledi.

 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun ile Suudi Arabistan arasında ticari ve turistik faaliyetlerin ve direkt uçuşların başlatılması için fikir alışverişinde bulunmak üzere Samsun’da bulunan Arabistanlı turizm acenteleri temsilcileri ile bir araya geldi

“BÜYÜK HEDEFLERİMİZ VAR”

Samsun’un Türkiye’nin en gelişmiş şehirlerinden biri olduğunu ve gelişime her zaman açık olduğunu vurgulayan Yılmaz, “Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak uluslararası ulaşımın kolaylaştırılması için büyük hedeflerimiz var. Krasnodar ile Samsun arasında başlattığımız seferler bunun bir meyvesidir. Bu direkt uçuşlar iki ülke arasındaki ticari ve turistik faaliyetleri olumlu olarak etkileyecek. Şimdi de Samsun ile Suudi Arabistanarasındaki mesafeleri kısaltmak için çabalıyoruz. Arabistan’a yapacağımız direkt uçuşlar başta turizm olmak üzere ticari hedeflerimizi de olumlu olarak etkileyecektir. Arabistan’ın Medine ve Yanbu kentinden gelen sizler Samsun’un potansiyelini fark etmiş olmasınız ki gelip görerek, araştırarak buralara belki yatırım dahi yapmayı düşünüyorsunuz. Karşılıklı ilişkilerimizi sıkı tuttuğumuz sürece bu düşüncelerimiz en kısa zamanda vücut bulacaktır. Suudi Arabistan‘ın Medine ve Yanbu illerinden gelen turizm acentelerinin temsilcileri ile bir araya geldik. İki ülke arasında turizm ve ticaretin geliştirilmesi için, özellikle de karşılıklı uçuşların başlatılması için gerekli altyapı çalışmalarını hızlandırıyoruz” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin