Samsun Klas Haber

Bahçeli, Enginyurt’a Kapıyı Gösterdi

Bahçeli, Enginyurt’a Kapıyı Gösterdi
20 Temmuz 2020 - 14:35

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, fındık rekoltesinin yüksek gösterdiği iddiasıyla Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi eleştirince, kesin ihraç talebiyle parti disiplin kuruluna sevkedildi.

Milletvekili Cemal Enginyurt, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin bu sezon rekoltenin 665 bin ton olarak gerçekleşeceğini ifade edişini eleştirdiği için böyle bir kararın alındığını belirterek, “Cumhurbaşkanımıza asla saygısızlık etmedim. Hükümeti de eleştirmedim. Ama 8 milyon insanın hayatını etkileyecek, Türkiye’nin ihraç lokomotifi  ve milli ürününe sahip çıkmak bölge milletvekili olarak benim görevim. Fındık İhracatçıların Birliği’nin 613 bin ton rekolte tahmini yaptığı yerde, bakanlığın 665 bin ton rakamı gerçekçi olamaz. Ben bunu söylemeye çalıştım” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin