Samsun Klas Haber

DSİ MÜDÜRÜ UYUMA!…

DSİ MÜDÜRÜ UYUMA!…
20 Eylül 2019 - 6:11

MÜTEAHHİT BARAJ GÖLÜNÜ DOLDURDU

DEVLET SEYRATTİ…

 

 Karayolları Samsun Bölge Müdürlüğüne iş yapan müteahhit yol inşaatından çıkan binlerce ton hafriyatı yasak olmasına rağmen Baraj  gölüne döktü.

SAMSUN DSİ’7. Bölge Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan Ayvacık İlçesi Suat Uğurlu Baraj göl havzasına Çarşamba-Ayvacık yolu inşaatını yapan firma yol inşaatından çıkan binlerce ton hafriyatı,döktü. Elektrik enerjisi üreten barajın göl alanının daralması ve üretiminin düşmesine nedeni ile yasak olan bu eylemin yapılmasına DSİ yetkililerinin engel olmaması  Ayvacık Ziraat Odası Başkanı’nın tepkisine neden oldu

YAPILAN SUÇ

Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı Çarşamba-Ayvacık karayolunda çalışan bir müteahhit firmanın Suat Uğurlu Barajı Hıdışali Köprüsü mevkindeki dere yatağına ‘taş ve moloz’ yığmasına göz yumuluyor. Karayolları Genel Müdürlüğü’ne bağlı bir müteahhit, taşlarla molozlarla dere yatağını doldurmaktadır. Baraj göllerinin taş ve molozlarla doldurmak kanunen suçtur. Suçun dışında yaklaşık bir ay önce büyük bir afet yaşadık. Kurumlar buna nasıl müsaade ediyor anlamış değiliz. Hiç mi müteahhit firmaların çalışmaları denetlenmiyor” dedi. . DSİ’ye, Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne sesleniyoruz. Müteahhit firmanın yaptığı suçtur. Kurum olarak bu doğa katliamına izin vermeyin.”

Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı, Suat Uğurlu Barajı Hıdışali Köprüsü mevkine giderek, taş ve molozları görüntüledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin