Samsun Klas Haber

Hovarda Yılmaz!..

Hovarda Yılmaz!..
24 Mart 2018 - 9:13

Başkan Yılmaz’a Büyük Tepki;” Bizim Paramızla Hovardalık Yapma”!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Krasnodar Samsun arasında yapılacak uçak seferlerinin zararını Belediyeye ödetecek.

Samsun’da düzenlenen 4.İnşaat Fuarı açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’un Rusya başta olmak üzere Kuzey ülkelerine olan ihracatında önemli bir aşama olarak düşünüldüğü  belirterek,”  Samsun-Krasnodar arasında  planlanan uçak seferlerinin başlatılması için çalışmalar kaldığı yerden devam ediyor.Karadeniz’e kıyısı olan ülkelerden uçakla ziyaretçimiz geldiğinde ben rahat edeceğim”dedi

ZARARI  BÜYÜKŞEHİR KARŞILAYACAK

Rusya’dan Samsun’a yapılacak olan ve İşadamlarını taşıyacak olan uçak seferleri için boş koltukların parasını Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin ödeyeceğini belirten Başkan Yılmaz,” Artık Samsunumuz dışa açılan bir performans sergileyeceğiz. 3 Nisan itibariyle Krasnodar uçuşlarımız başlayacak. Bu uçuşlardan doğan zararı biz karşılayacağız. Haftada iki gün geliş gidiş olacak. Zamanla ilişkilerimiz gelişecektir. Ortaklaşa işler yapabileceğiz. Kazan kazan anlayışına dayalı iş yapacağız. Bu sistem oturduğunda Samsun’u kimse tutamaz” şeklinde konuştu.

BABASININ PARASI MI?

Samsun’a gelerek ticaret yapmak isteyen Rus İş adamlarının ticaret yapmaları için kimsenin engel koymak istemediğini belirten vatandaşlar,” Yusuf Ziya kime hizmet ediyor. Bizim paramızla uçakta boş kalan koltukların parasını belediyeden ben  ödeyeceğim diyor. Vatandaşın parası ile hovardalık yapıyor. Sen işadamlarını düşünmeyi bırak, onlar kendi başlarının çaresini bulurlar” dediler.

Bazı vatandaşlar ise başkan Yılmaz ancak zenginlere hizmet eder. Yollar anaalter caddeler delik, deşik.O ancak şehre makyaj yapsın. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan istifasını almış, başkanlıkta son günlerini yaşıyor. Başkanlıktan düştüğü zaman nasıl halkın arasında gezecek.adamın yüzüne tükürürler’ diye tepkilerini ortaya koydular.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin