Samsun Klas Haber

İşgalci Seyyarlara Satış Günleri

İşgalci Seyyarlara Satış Günleri
14 Eylül 2019 - 17:17

İlkadım’da kayıtdışı seyyarlar için satış günleri

İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Rasathane Mahallesi’nde bulunan Anneler Parkını işgal eden seyyarlara satış günleri düzenliyor.

İstasyon Pazarına yönelik yeni düzenleme ile satış yapan esnaf ve seyyarların vatandaşlar ile alış-verişlerini yapabileceği satış günleri ilkadım’da hayat buldu. Son günlerde ilçe genelinde kaldırım işgaline yönelik denetimlerini sürdüren İlkadım Belediyesi Zabıta ekipleri bu seferde kayıt dışı seyyarlara yönelik denetim yaptı. Denetimlerde Rasathane Mahalle sakinlerinin de şikayetini değerlendiren belediye zabıta ekipleri seyyarları mağdur etmeden satış yapabileceği bir gün belirleyerek çevrede görüntü kirliliğine sebep olan seyyarları kontrol altına aldı.

Yeni düzenleme ile İstasyon Mahallesi’nde bulunan pazarda, çarşamba günleri 2. el eşya satan seyyarlar, cumartesi günleri halk pazarı, pazar günleri ise sosyete pazarı vatandaşın kullanımına sunulacak. Hem vatandaşların hem de seyyar satıcıların taleplerine kayıtsız kalmayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Vatandaşlarımızın talebi üzerine kimseyi mağdur etmeden hem görüntü kirliliğini ortadan kaldırmış hem de o bölgede ekmeğini kazanan kardeşlerimize imkan sağlamış olacağız” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin