Samsun Klas Haber

Mobilya Fuarı Hız kesmedi

Mobilya Fuarı Hız kesmedi
13 Mart 2020 - 10:36

SAMSUN MOBİLYA DEKORASYON FUARI   

TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Mobilya sektörünün nabzı Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarında atmaya devam ediyor. Bu yıl 5.si düzenlenen Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, 10 – 15 Mart 2020 tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezinde ziyaretçilerine pek çok ürünün sergilendiği fuarda; klasikten moderne, avangarttan özel tasarıma kadar farklı seçeneklerde ve tasarımlarda mobilya çeşidini bir arada bulmalarına imkan sağlıyor. Samsun Mobilya  Dekorasyon  Fuarına özel kampanyaların ve indirimlerinde olduğu fuar  ziyaretçileri tarafından ilgi görüyor.

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, T.C. Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun Marangozlar ve Döşemeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Samsun Mobilyacı İş Adamları Derneği ve KOSGEB’in destekleri ve işbirlikleri ile hazırlanan SAMSUN MOBİLYA DEKORASYON 5. Mobilya, İç Mimari, Halı, Aydınlatma, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, 10 – 15 Mart 2020 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde

 

Ücretsiz Servis: Samsun Mobilya Dekorasyon Fuarı’na Cumhuriyet Meydanı Atatürk Parkı Karşısı Anayol üzerinden fuar alanına ücretsiz seferler düzenlenecektir.

Ücretsiz Servis Saatleri:

Meydan Kalkış: 11.00- 13.00 –  15.00 – 17.00- 18.00

Fuar Alanından Kalkış: 12.00 – 14.00 – 16.00  – 20.00

Fuar Kapsamı : Ev mobilyaları (Yemek Odaları, Yatak Odaları, Oturma Grupları, Modüler Mobilyalar, Banyo ve Mutfak Dolapları, Bebek, Çocuk, Genç Odaları, Çekyatlar, Kanepeler), Halı, Aydınlatma, Dekoratif Ürünler, Aksesuarlar, Yatak Baza Çeşitleri, Bahçe Mobilyaları, Mimari Proje Ofisleri.

Girişin ücretsiz olduğu Samsun Mobilya Dekorasyon Fuarı,  10 – 15 Mart 2020 tarihleri arasında 10.00-20.00, saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

 

Fuar hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve etkinlikleri takip etmek için www.samsunmobilyafuari.com adresini ziyaret edebilirsiniz

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin