Samsun Klas Haber

Samsun üretim, istihdam ve sanayileşmede patlama yaşayacak”

Samsun üretim, istihdam ve sanayileşmede patlama yaşayacak”
07 Mart 2019 - 8:14

Mustafa Demir, Yeşilyurt ve Poelsan’da

‘İSTİHDAM PATLAMASI YAŞATACAĞIZ!..

 

Samsun’un dev firmalarını ziyaret eden Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, “Önce 3 bin 500 dönümlük, ardından 5 bin dönümlük OSB’leri kuracağız. Samsun üretim, istihdam ve sanayileşmede patlama yaşayacak” dedi

Cumhur İttifakı’nın AK Parti’den Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, seçim çalışmaları kapsamında Samsun’un lokomotifi olan 2 dev firma, Yeşilyurt Demir Çelik ile Poelsan’ı ziyaret etti. Demir, her 2 firma çalışanlarıyla  bir araya geldi. Mustafa Demir, yaptığı konuşmada “Önce 3 bin 500 dönümlük, ardından 5 bin dönümlük OSB’leri kuracağız. Samsun üretim, istihdam ve sanayileşmede patlama yaşayacak” açıklamasında bulundu.

 

SAMSUN’UN GURURU FİRMALAR

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, AK Parti Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Demirel ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ile birlikte ilk olarak Yeşilyurt Demir Çelik’i ziyaret etti. Burada Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Yeşilyurt ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yeşilyurt tarafından karşılanan Mustafa Demir, fabrika çalışanlarıyla da buluştu. Mustafa Demir, “Bu memlekette istihdama katkı sağlayan her insanımızı baş tacı edeceğiz” dedi. Mustafa Demir ve beraberindekiler daha sonra Poelsan’a geçerek burada da yönetici Yaşar Dağdelen’in misafiri oldu, ardından da fabrika çalışanlarıyla bir araya geldi.

 

2 DEV ORGANİZE SANAYİ GELİYOR

Mustafa Demir, her 2 dev sanayi kuruluşu ziyaretinde yaptığı açıklamalarda kısaca şu mesajları verdi:

“Seçimlerden sonra ilk yapacak olduğumuz iş, Cumhurbaşkanımızın da açıkladığı gibi, Samsun’da 3 bin 500 dönüm organize sanayi bölgesini(OSB) kazandırmak. Milletvekillerimizin de katkılarıyla hemen 2019 yılında bunu oluşturuyoruz. Samsun merkezdeki OSB bin 500 dönüm. Yani biz mevcut alanın 2 katından fazlasını Samsun’a kazandıracağız. Arkasından 4 bin dönümlük bir alanı buraya dahil edeceğiz. Yetmeyecek, arkasından 5 bin dönüm daha yeni bir alanın peşine koşacağız.

 

İSTİHDAM, SANAYİ VE ÜRETİMDE PATLAMA

Bu şehirde istihdam, sanayileşme ve üretim anlamında çok ciddi bir hareketlenmeyi, bir patlamayı, bir şahlanışı gerçekleştireceğiz. Yapacak olduklarımızla birlikte öyle bir şehire doğru yürüyeceğiz ki çalışmalarımızla, gayretlerimizle belki içinizden çok arkadaşımıza, kardeşimize nice fırsatlar doğacak. Ayrıca belediyenin çalışmalarıyla birlikte tüm neslimize, evlatlarımıza çok daha güvenli imkanları sağlayacak, onların başarıdan başarıya koşmasını sağlayacağız.

16 MİLYARLIK YATIRIMIN SÖZÜ ALINDI

Oyunuzu istiyoruz. 31 Mart’a az bir zaman kaldı. Hepinizin desteklerini bekliyoruz. Şu an Samsun için Cumhurbaşkanımız tarafından sözünü aldığımız, talimatı verilen 16 milyar liralık bir katma değer var. Seçimin neticesini aldığımızda ondan sonrasını siz bir hesaplayın. Alışagelmiş bir Samsun’dan çok çok farklı bir Samsun’a, çok çok farklı bir Tekkeköy’e doğru yol alacağız. Geçmiş 5 yılda çok faydalı hizmetler yapıldı ama gelecek 5 yılda çok farklı bir Tekkeköy, çok farklı bir Samsun’u inşallah hep birlikte yakalayacağız.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin