Samsun Klas Haber

Samsun’da 5. kez düzenlenen İnşaat Fuarı açıldı.

Samsun’da 5. kez düzenlenen İnşaat Fuarı açıldı.
05 Nisan 2019 - 9:21

 

SAMSUN İNŞAAT FUARI 5. KEZ KAPILARINI AÇTI

Samsun’da 5. kez düzenlenen İnşaat Fuarı geniş bir katılımla kapılarını açtı.

 

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, T.C. Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON), TMMOB Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi, TMMOB Mimarlar Odası Samsun Şubesi,     TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Samsun Şubesi, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Samsun Şubesi ve KOSGEB’in değerli  destek ve işbirlikleri ile Samsun Valisi  Osman Kaymak, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı  Zihni Şahin, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Hızır, Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği Samsun İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri   ve Mimarlar Odası Başkanı İshak Memişoğlu’nun katıldğı bir törenle açıldı.

İnşaat Sektörü, Samsun’ da Yükselmeye Devam Ediyor

Bu yıl 5. düzenlenen fuar, geçtiğimiz yıl sektör mensubu 35.000′ e yakın kişi tarafından ziyaret edildi. Bu yıl da ülkemiz genelinde inşaat sektörü ve bu sektöre bağlı olarak faaliyet gösteren ürün ve hizmet alımı yapacak olan on binlerce ziyaretçinin, Samsun 5.  İnşaat Fuarı’nı ziyaret etmesi ve Fuar kapsamında verimli ticari anlaşmalar yapmasını bekleniyor. Samsun İnşaat Fuarı her yıl olduğu gibi bu yılda, mühendis, mimar ve sektörde faaliyet gösteren tüm profesyonellerin buluşma adresi olacaktır. Hızla gelişimini sürdüren Samsun İnşaat Fuarı, sektörünün bölgedeki ticari hacmini büyük ölçüde destekleyen organizasyon olacaktır.

 

Tek Çatı Altında İş Görüşmeleri ve Ticari Fırsatlar

İnşaat sektöründeki yeniliklerin sergilendiği fuarımız; çatıdan tabana dış cepheden kapı pencereye, boya malzemelerinden yalıtıma, tesisattan inşaat makinelerine kadar çok geniş ürün çeşitliliği ile profesyonel ziyaretçilerini, bu yıl da tek çatı altında buluşturuyor. Fuarı ziyaret edecek müteahhitler, mühendisler, mimarlar, iç mimarlar, şehir plancıları, sektörde faaliyet gösteren özel şirketlerin yöneticileri, özel ve kamu kurumlarının satın alma yöneticileri tüm ürünleri inceleme ve proje süreçleri için önemli iş bağlantıları kurma imkânına sahip olacaklar.

 

 

Yurtdışı Alım Heyetleri Samsun 5. İnşaat Fuarı’nda

  TÜYAP’ın yurt dışı ofisleri aracılığıyla gerçekleştirilmesi planlanan, farklı ülkelerden gelecek olan alım heyetleri, fuarda stant açan üretici firmalarımız ile ticari bağlantılar kurmak için Samsun 5. İnşaat Fuarı’na gelecekler. İkili iş görüşmeleri yaparak önemli satışlar ve satın almaların gerçekleşmesini böylelikle finansal bir yükselme kazandırmayı hedeflenmektedir.

 

Mühendisler ve Mimarlar Samsun’ da Buluşuyor.

TMMOB Mimarlar, İnşaat Mühendisleri, Makina Mühendisleri, ve Elektrik Mühendisleri Samsun Şubeleri 5. Samsun İnşaat Fuarında buluşuyor. Gerçekleşecek panellerde “Binaların Gürültüye Karşı Korunması Hakkında Yönetmelik, Binalarda İsolution Akıllı Sistem Çözümleri, Yerel Yönetimler ve Enerji, Samsun ve Deprem, Yapı Denetim Sistemindeki Yenilikler, Uygulamalar, Sorunlar ve Çözümleri” gibi konularda mesleğinde yetkin panelistler tarafından, sektörle ilgili gelişmeler ile güncel sorun ve çözümleri ele alınacak. Paneller 5 Nisan ve 6 Nisan 2019 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin