Samsun Klas Haber

Samsun’da Tanzim Satış İçin talimat bekleniyor

Samsun’da Tanzim Satış İçin talimat bekleniyor
16 Şubat 2019 - 6:47

 Samsun’da tanzim satış mağazası açılacak mı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Turan Çakır, tanzim satış yerleri konusunda kendilerine bir talimat gelmediğini, talimat gelmesi doğrultusunda 2-3 gün içerisinde satışlara hazır hale getirebileceklerini söyledi.

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı son toplantısı Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda Meclis Başkanvekili Turan Çakır başkanlığında gerçekleşti. İlgili komisyonlardan meclise havale edilen 42 gündem maddesi, meclisten geçerek karara bağlandı. Meclis sonunda açıklamalarda bulunan Turan Çakır, tanzim satış yerleri konusunda bilgi verdi.

 HAZIRIZ

Tanzim satış yerleri konusunda talimat gelirse çok çabuk bir şekilde harekete geçebileceklerini dile getiren Turan Çakır, ‘Tanzim satış yerleri kapsamında Samsun Büyükşehir Belediyesine yansıyan bir talimatta bulunulmadı. Vatandaşın da böyle bir beklentisi var. Böyle bir organizasyonu bize ‘yapın’ dendiğinde biz hazırız. Böyle bir durum oluşursa İstanbul ve Ankara’da olduğu gibi yaya trafiğinin en yoğun olduğu yerlerde yapmayı düşünüyoruz. Buralar Saathane, Cumhuriyet Meydanı, Atakum ve Canik gibi ilçelerde de birkaç noktada yapılabilir. Bize böyle bir talimat gelse birkaç gün içerisinde yapabiliriz. Çünkü prefabrik olacağı için çok basit. İmar Lmt. Şirketimiz ve onun dışında Anakent İmar Şirketimiz var. Ürünler, Tarım Kredi Kooperatifleri kanadıyla alınıyor. Onlar, üreticiden ürünleri alıp belediyelere ulaştırıyorlar. Biz de bu ürünleri perakendecilere ulaştırıyoruz. Ancak şu anda Tarım Kredi Kooperatifine ve bize böyle bir talimat gelmedi. Talimat geldiğinde buna yapmak bizim için çok kolay. Talep olursa bu işe ilçe belediyeleri de katılabilir. Büyükşehir Belediyesi olarak buna hazırız’ dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin