Samsun Klas Haber

Satılık Belediye Binası!

Satılık Belediye Binası!
24 Ekim 2020 - 5:35

Belediye eski  hizmet binasını satışa çıkardı

Ekonomik sıkıntılarından kurtulmak isteyen İlkadım Belediyesi  eski hizmet binasını ihale yoluyla satacak. Taşınmazın satış bedeli 12 milyon 500 bin TL olarak açıklanırken, ihale kapalı teklif açık artırma usulü ile yapılacak.

Yapımında yüklü miktarda borçlanılan ve mali sıkıntı içersine giren İlkadım Belediyesi, yeni hizmet binasına taşınmasının ardından1999 yılında  boşa çıkan  Gazi Hizmet Binasını  Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile anlaşarak benzinlik alanı olarak satmak istemiş  Ancak  Başkan Demir’in sözünü tutmaması üzerine bu satış gerçekleşmemişti.

Bu durum üzerine İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, eski Gazi Hizmet Binasını şimdiki haliyle ihale yoluyla satışa çıkararak belediyenin mali sıkıntılarını kısmen de olsa gidermek için tekrar satışa çıkardı.

 

İHALE 18 KASIM’DA 

Taşınmazın muhammen satış bedeli 12.500.000,00 TL (On iki milyon beş yüz bin türk lira) olan binanın ihale günü 18 Kasım 2020 Çarşamba günü Saat 10:30 da Kadıköy Mahallesi Barış Bulvarı No: 157 adresindeki İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nda Encümen toplantı salonunda yapılacak. Teklifler en geç 17 Kasım 2020 Salı günü, mesai bitimine kadar Emlak İstimlak Müdürlüğü’ne teslim edilecek

Mülkiyeti İlkadım Belediyesi’ne ait, Kılıçdede Mahallesi,7947 ada,1 nolu 2379,75 m² lik parsel ve bu parsel üzerinde bulunan 4 katlı İlkadım Belediyesi Gazi Hizmet Binası ve yeri 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35. maddesinin (a) bendi gereğince kapalı teklif ve açık arttırma üslü ile satışa çıkıyor. Taşınmazın muhammen satış bedeli 12.500.000,00 TL (On iki milyon beş yüz bin türk lira) olup mevzu olan taşınmazın ihale günü 18-11-2020 Çarşamba günü Saat 10:30 da Kadıköy Mahallesi Barış Bulvarı No: 157 adresindeki İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binasında Encümen toplantı salonunda yapılacaktır. Teklifler en geç 17-11-2020 Salı günü, mesai bitimine kadar Emlak İstimlak Müdürlüğü’ne teslim edilecektir

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin