Samsun Klas Haber

Tes-İş Sendikasının Başkanı Gökay Özdal Oldu.

Tes-İş Sendikasının Başkanı Gökay Özdal Oldu.
22 Kasım 2018 - 4:42

TES-İŞ’DE BAŞKANLIĞA GÖKAY  ÖZDAL GETİRİLDİ…

 

 

Türkiye Enerji Su ve Gaz İşçileri (TES-İŞ) Sendikasının 11 Genel Merkez  Kongresi’nde Ar-Ge ve Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’na seçilen Nakif Yılmaz’dan boşalan Samsun Şube Başkanlığı’na Şube Sekreteri Gökay Özdal getirildi.

 

Gökay Özdal Tes-İş Sendikasına ilk defa 2010 yılında yapılan  9. Olağan Kongrede Teşkilat Sekreteri oldu.

2014 Yılında yapılan 10 olağan kongrede ise Şube Sekreteri seçilen Özdal, geçtiğimiz günlerde yapılan Tes-İş Genel Merkez Kongresi’nde  Genel Başkan Yardımcılığına seçilen Samsun Şube Başkanı Nakif Yılmaz’ın yerine,   Samsun Şubesi’nin yaptığı görev dağılımında Başkanlığa getirildi.

Tes-İş Sendikası Samsun Şubesi’nin Yeni Yönetimi 

Başkan Gökay Özdal Şube Sekreteri  Cengiz Polat, Mali Sekreter Emrah Baylan, Teşkilat Sekrereti  İrfan Kızılyurt, getirilirken, Şube Eğitim Sekreterliğine ise   30 yıldır DSİ’de  sendikanın delege ve Baştemsilik görevinde bulunan Berati Yılmaz  getirildi.  Yönetim Kurulu 1.Yedek’den Bu göreve geldi.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin