Samsun Klas Haber

Türkel Barajı Sordu

Türkel Barajı Sordu
16 Mart 2020 - 13:01

 

SALIPAZARI BARAJI NEREDE?

CHP İl Başkanı Fatih Türkel- AKP Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem KARAASLAN’a Salı Pazarı Barajını sordu, Türkel  Müjde vermiştiniz Salıpazarı Barajı nerede ?diye sordu.

MÜJDE VERMİŞTİNİZ

CHP Samsunİl Başkanı Fath Türkel   Yaklaşık bir yıl önce  Salıpazarı ve Terme ilçelerimizi vuran Çarşamba ve Ayvacık İlçelerimizinde kısmen etkilendiği bir sel felaketi yaşanmış, yaşanan sel felaketinde tarım arazileri sular altında kalmış, büyük mal kayıplarının yanı sıra 2 hemşerimizde yaşamını belirterek::”Yaşanan sel felaketinin ardından hükümet yetkilileri yaraların sarılacağına, bu tür felaketlerin bir daha yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağına dair vaatleri havalarda uçuşurken, AKP Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan tarafından “Salıpazarı Barajı inşaatının devam etmesi için gerekli ödenek ayrılmıştır. İnşaat en kısa zamanda başlayacaktır” müjdesini vermişti.

 

1 MİLYO TL ÖDENEK

Türkel, edinmiş olduğumuz bilgiye göre Çiğdem hanımın ayırdık dediği bütçe 2019 yılı için 1 Milyon TL, 2020 yılı için de 1 Milyon TL. Sayın Genel Başkan Yardımcısına hatırlatmak isteriz ki; 2 Milyon TL’ye bırakın barajı, barajın şantiyesini kuramazsınız. Ağustos ayına, yani sel baskınları dönemine 5 ay kaldı. Ortada ne baraj var ne inşaat”dedi

BARAJ NEREDE

Sel, Yağmur, Doğa olayları tabii ki Allah’tan lakin önlem alacak iradenin olmadığına dikkat çeken CHP İl Başkanı,”Salıpazarı barajının başlaması için daha kaç vatandaşımızın hayatını kaybetmesi lazım…Çiftçimizin ve yöre halkının daha ne kadar bedel ödemesi lazım?” diye sordu

 

SORUMLUSU SİZSİNİZ

Bürokratlara, hükümet yetkililerine ve AKP Samsun Milletvekillerine seslenen Türkel,” Ortada baraj yok. Bugün inşaata başlanırsa 5 ayda yetişmesi mümkün değil. Dua edin ki geçen seneki oranda bölgeye yağmur yağmasın. Dua ediyoruz ki tekrar aynı kayıplar yaşanmasın. Aksi takdirde yaşanacak kayıpların ihmallerinizden ötürü sorumlusu siz olacaksınız.dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin