Samsun Klas Haber

TÜYAP 5. MOBİLYA FUARI AÇILIYOR

TÜYAP 5. MOBİLYA FUARI AÇILIYOR
02 Mart 2020 - 14:12

TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş: Samsun markası dünyaya açılacak

TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş, Samsunlu mobilya üreticilerinin 5. Mobilya Fuarı ile önemli iş bağlantıları gerçekleştireceklerini belirterek, “Mobilyacılarımız ihracat hacimlerinin artıracak ve Samsun markasını dünyaya tanıtma fırsatı bulacak.”

TÜYAP Samsun 5. Mobilya Fuarı 10 Mart’ta kapılarını ziyaretçilere açmaya hazırlanıyor. 55 firmanın yer alacağı fuar hakkında bilgi veren TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş, fuarla birlikte Samsun mobilya sektörünün ivme kazanacağın söyledi

ÜLKELER ARASI PAZARLARA TANITILACAK

Fuarın 6 gün süreceğini kaydeden Çamaş, “Türkiye’nin en eski mobilya üretim merkezlerinden biri olan Samsun, gerçekleştirdiğimiz fuar ile en yeni ürünleri, en son trendleri, hem Karadeniz Bölgesi’ne hem de ülkenin dört bir yanına sergileme ve tanıtma fırsatı bulacak. Samsunlu mobilya üreticilerimiz, alıcılarıyla 6 gün bir arada olacak. Karadeniz Bölgesi geneli ve ülkenin dört bir yanında gerçekleştirdiğimiz, etkin tanıtım faaliyetleri, saha ve pazarlama çalışmalarıyla, Samsun mobilya sektörünü, tüm Türkiye’ye ve ülkeler arası pazarlara sunma fırsatı bulacağız” ifadelerini kullandı.

İHRACAT KAPILARI AÇILACAK

Mobilyacılara ihracat kapısının açılacağını belirten Çamaş, “Fuarda gerçekleşecek önemli iş bağlantıları ile Karadeniz’de faaliyet gösteren mobilyacılarımız ihracat hacimlerinin arttırılması ve Samsun markasını dünyaya tanıtma fırsatı bulacaklar. Samsun mobilya üretim merkezlerinden biri olması münasebetiyle Samsun 5. Mobilya Fuarı’nı çok geniş kapsamlı bir fuar düzenledik. Geçen yıl ki ziyaretçi sayımızın çok üstünde bir ziyaretçi bekliyoruz. Karadeniz mobilya üreticileri ihracat için de bu fuarda atağa kalkmayı planlıyor. Deniz aşırı ülkelerde gerçekleştireceğimiz tanıtım faaliyetleri ile ihracata yönelik çalışmaları da devam ettireceklerdir” diye konuştu.

MOBİLYAYA DAİR HER ŞEY

TÜYAP Samsun 5. Mobilya Fuarı’nda ürün çeşitliliğinin oldukça fazla olduğunu sözlerine ekleyen Çamaş sözlerini şöyle sürdürdü: “Fuarımızda, yemek odaları, yatak odaları, oturma grupları, modüler mobilya, banyo ve mutfak dolapları, bebek, çocuk, genç odaları, çekyatlar, kanepeler, yatak ve baza çeşitleri, zemin döşemeleri gibi birçok ürün yer alacak. Tüm Samsunluları ve bölge halkını fuarımıza bekliyoruz.”

10-15 MART’TA ZİYARETÇİLERE AÇILACAK

TÜYAP Samsun 5. Mobilya Fuarı, 10-15 Mart tarihleri arasında TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde kapılarını açacak

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin