Samsun Klas Haber

19 MAYIS’A ”İŞBİLİR” ADAY

Samsun’da AK Parti’den 19 Mayıs Belediyesi için belediye başkan aday adaylığını açıklayan Mahmut İşbilir’e büyük destek.

19 MAYIS’A ”İŞBİLİR” ADAY
22 Kasım 2023 - 5:55

19 MAYIS’A ”İŞBİLİR” ADAY

Samsun’da AK Parti’den 19 Mayıs Belediyesi için belediye başkan aday adaylığını açıklayan Mahmut İşbilir’e büyük destek.

Samsun’da Mahmut İşbilir AK Parti’den 19 Mayıs Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu. AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanlığı önünde aday adaylığını açıklayan Mahmut İşbilir, aday gösterilmesi ve seçilmesi halinde 19 Mayıs ilçesi için büyük projelere imza atacaklarını belirterek, şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetim sergileyeceklerini söyledi.

 

İZDİHAM YAŞANDI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsun İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden iş insanı Mahmut İşbilir, 19 Mayıs Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. AK Parti 19 Mayıs İlçe teşkilatı binası önünde sevgi seliyle karşılanan Mahmut İşbilir, başvuru sonrası dışarda kendisini bekleyen AK Parti üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve 19 Mayıslılara seslendi.

DAHA BÜYÜK PROJELERE İMZA ATACAĞIZ

19 Mayıs ilçesi için büyük projelere imza atacaklarını ifade eden Mahmut İşbilir, “Bugün sizlerin önünde olmanın gurur ve heyecanını yaşıyorum. 40 yıllık iş dünyasındaki tecrübem, 6 yıllık AK Parti İl Yönetimi, 5 yıllık AK Parti il başkan yardımcılığı ve yerel yönetimler başkanlığı görevindeki siyasi tecrübelerimi birleştirerek ilçeme hizmet etmek için bu yola çıkmış bulunuyorum. Partim adaylığımı kabul eder, halkımız da belediye başkanlığına seçerse bugüne kadar kazandığım güçlü siyasi çevremi kullanarak ilçemize hizmet getirme noktasında daha büyük projelere imza atıp bu projelerimizi çok daha hızlı bir şekilde hayata geçireceğiz. 19 Mayıs ilçesini daha güzel yarınlara taşıma arzusuyla, daha güçlü ve daha birleşik bir hale getirmek için bu sorumluluğu almaya karar verdik.” diye konuştu.