Samsun Klas Haber

2018’DE DE DURMAK YOK YOLA DEVAM

2018’DE DE DURMAK YOK YOLA DEVAM
02 Ocak 2018 - 14:14

TOK; “YENİ YILDA DA HİZMETE ARA VERMEK YOK”…

 İlkadım Belediye Meclisi 2018 yılının ilk mesai gününde toplanırken Başkan Tok “Yeni yılda da hizmete ara vermeden var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

2018’in ilk mesai gününde İlkadım Belediye Meclisi Gazi Hizmet Binası Meclis Salonunda toplandı. Toplantı öncesi meclis üyeleri bir birlerinin yeni yıllarını tebrik ederek yeni yılın hayırlı olmasını diledi. 

DENETİM KOMİSYON ÜYEMİ SEÇİMİ YAPILDI.

Ardından meclis konuları görüşülerek oylanırken kapalı oylama ile yapılan Denetim Komisyon Üyeleri Seçimi gerçekleştirildi. Denetim Komisyon Üyeliklerine AK Parti Meclis Üyeleri İbrahim Arslan, Ahmet Varol, Erdal Dinç, Kadir Ekiz ve MHP Meclis Üyesi Mustafa Umar seçildi.

“BAŞARILARLA DOLU YILI GERİDE BIRAKTIK”

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 2017 yılının dünya genelinde sahne olduğu kötülüklerin geride kalmasını ve 2018 yılında adaletin ve iyiliğin yılı olmasını dilediğini belirtirken yaptığı konuşmada; “Geçtiğimiz yıl İlkadım adına başarılarla dolu bir yıl oldu. Birçok proje ve hizmetlerimizi İlkadımlı kardeşlerimizle buluşturduk. Ama dünya genelinde özellikle Müslüman âlemi büyük ve üzücü olaylara sahne oldu. Türkiye olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülük ettiği dik duruşumuzla dünyanın her yanındaki mazlumların yanında olduk. Yine bu dik duruşla 2018’in barış ve huzur yılı olmasını ve aynı acıların yaşanmamasını Rabbimden temenni ederim” dedi.

İLKADIM’DA HİZMETE ARA YOK

Altın çağını yaşayan İlkadım’da dolu dolu bir yılın geride kaldığını belirterek sözlerine devam eden Başkan Tok; “2017 yılını hamd olsun dolu dolu hizmetler ve başarılarla geride bırakmanın mutluluğunu yaşarken, 2018’de de İlkadım’ı Karadeniz’i merkezi yapmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bu yıl yapımı devam eden dev projelerimizden Belediye Hizmet Binamızı ve Karadeniz’in en büyük Cami ve Külliyesi vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Hiç ara vermeden 2018 yılını da hemşerilerimizden aldığımız enerjiyle hizmet yılı yapacağız. 2018’in tüm İlkadımlı kardeşlerime sağlık, huzur ve başarı getirmesini temenni ederim” şeklinde konuştu.