Samsun Klas Haber

24 Mart 2021 - 6:48

BAŞKAN DEMİR’E DURAK İSYANI!

Samsun’da vatandaşa hizmet anlamında sınıfta kalan Büyülşehir Belediyesi’ne tepkiler çığ gibi yağarken, şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor. Atakum’lu vatandaşlar Şehir merkezinden kalkan minübüs güzergahında durak olmadığı ve yaşadıkları mağduriyeti gidermeyen Başkan Mustafa Demir’e isyan ettiler.

Atakum’lular,  Tren Garı, Cumhuriyet Meydanı Büyük Cami ve Liman Sapağı’ olmak üzere dört noktaya kapalı durak yapılması isteklerine Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e iletmelerine rağmen bu zamana kadar bir sonuç alamadı. Engiz OMÜ, Atakent, Türkiş,Toki, hattını kullanan vatandaşlar adeta isyan etti.

 

Atakum’da oturan İnşaat Mühendisi Oktay Karahan adlı vatandaş Atakum minübüslerinin şehir merkezinde hareket merkezi olan güzergah üzerinde kapalı durak olmaması nedeniyle biz vatandaş olarak yağmurda, karda çile çekiyoruz diyerek şunları söyledi:” Samsun merkezden kalkan ve 4 noktadan yolcu alan Tran Garı, Cumhuriyet Meydanıi Büyük Cami ve Liman Garı üzerinde bir tane durak yok. Soğuk havada, yağmurda, karda, minübüs beklerken donuyoruz.  Yaşlımız var çocuklarımız var. Bu sıkıntıyı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımıza bizzat ilettim. Sorunlarımızı, çektiğimiz çileyi dile getirdim.  İlgileneceğni söyledi. Sevindik” dedi.

 

Karahan teleplerinin bu zamana kadar yerine getirilmemesine şaşırdıklarını belirterek,:”Alt tarafı dört durak yapacak olan Bakan Demir hala bu isteğimizi yerine getirmedi. Biz hala soğukta minübüs bekliyoruz. Kendileri için küçük, bizim için çok önemli bu sorunu başkanın çözmemiş veya çözememiş olması bizi gerçekten üzdü” dedi