Samsun Klas Haber

Başkan Sandıkçı: “Hedefim Cumhurbaşkanı’nı geçmek”

BAŞKAN SANDIKÇI: HEDEFİM CUMHURBAŞKANINI GEÇMEKTİR. BUNU YAPAMAZSAM. HELE DE 64’ÜN ALTINA DÜŞERSEM KENDİMİ BAŞARISIZ SAYARIM” DEDİ.

Başkan Sandıkçı: “Hedefim Cumhurbaşkanı’nı geçmek”
21 Aralık 2023 - 16:35

Başkan Sandıkçı: “Hedefim Cumhurbaşkanı’nı geçmek”

CANİK BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM SANDIKÇI, “HEDEFİM; YÜZDE 64 İLE SEÇİLDİM. HEDEFİM CUMHURBAŞKANINI GEÇMEKTİR. BUNU YAPAMAZSAM. HELE DE 64’ÜN ALTINA DÜŞERSEM KENDİMİ BAŞARISIZ SAYARIM” DEDİ.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde Samsun’daki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleşen proğramda basın mensuplarının sorularını samimiyet ve içtenlikle  cevaplayan  Başkan İbrahim Sandıkçı, program sunumunda  ilçeye 4.5 yıl içerisinde kazandırdığı proje ve yatırımlarla ilgili önemli bilgiler sundu. Basın mensublarının yoğun bir  katılımının sağlandığı   programda  Görevde olduğu sürede Canik’e yeni kimliğini kavuşturan projeler ve yatırımlar kazandırdıklarını anlatan Sandıkçı, belediyenin borcu olmadığını vurguladı.

İlçeye kazandırılan projelerin ve yatırımların yapımında kredi kullanmadıklarını dile getiren Sandıkçı, ilçeye gençliğe yönelik kazandırılan projeler ve yatırımlarla üç yılda üst üste 3 ödül alan tek belediye olduklarının altını çizdi.

İlçede tamamlanan ve devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına da değinen Sandıkçı, kentsel dönüşüm çalışmalarını vatandaşlarla bire bir  görüşme sağlayarak gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Vatandaşları evlerinde ziyaret ederek kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdiklerini dile getiren Başkan İbrahim Sandıkçı, ilçedeki sağlıksız yapıların yıkımlarını gerçekleştirdiklerini ve vatandaşlarla diyalog halinde kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.