Samsun Klas Haber

Ak Parti İl Başkanı Aksu 19 Mayıs Bayramını Kutladı

Ak Parti İl Başkanı Aksu 19 Mayıs Bayramını Kutladı
20 Mayıs 2021 - 7:10

BAŞKAN AKSU’DAN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Aksu, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bundan 102 yıl önce Gazi Mustafa Kemal önderliğinde Milli Mücadele şehri Samsun’dan yakılan İstiklal meşalesini bugün de aynı kararlılık ve gururla taşıyoruz.
Aziz milletimiz vatanı, bayrağı, ezanı ve özgürlüğü için çok zor şartlarda İstiklal ve istikbal mücadelesi vermiştir.
Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türk milleti olarak bugün de aynı şekilde 19 Mayıs ruhu ve sorumluluğuyla ülkemizin geleceği için milli mücadele ruhu, heyecanı, coşkusu ve inancıyla birlik, beraberlik içerisinde kardeşlik duygularıyla büyük mücadele veriyoruz. Umudumuz ve geleceğimiz gençlerimizin yarınları için ülkemize devasa eserler kazandırıyoruz.Ancak, Türkiye her attığı adım da, milletimizin gurur duyduğu her projeyi hayata geçirdiğimiz dönemlerde, büyük ve güçlü Türkiye yolunda kararlılıkla yürüdüğümüz her süreçte bazı odakların saldırısına maruz kalmış, tökezlenmemiz hedef alınmıştır.Tüm bu tuzaklara rağmen Türkiye, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine Sn. Cumhurbaşkanımız liderliğinde kararlılıkla ilerlemeye devam etmektedir.

Bu düşüncelerle aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarını bir kez daha saygıyla anıyorum.”