Samsun Klas Haber

Balıkçı Fevzi Güler Hayatını Kaybetti

Balıkçı Fevzi Güler Hayatını Kaybetti
15 Eylül 2019 - 15:49

Balıkçı Fevzi Güler yaşamını yitirdi

Samsun tanınmış simalarından ‘Balıkçı Fevzi’ olarak bilinen Fevzi Güler hayatını kaybetti.

Bir süredir hastanede tedavi gören Samsun’un tanınmış ve sevilen simalarından olan Fevzi Güler 83 yaşında hayata gözlerini yumdu. Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Güler, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Güler, 16 Eylül Pazartesi günü sabah saatlerinde Liman Mahallesi Gezi Caddesi üzerindeki evinde helallik alınmasının ardından Büyük Cami’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında Kıranköy Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

YUSUF ZİYA YILMAZ’DAN TAZİYE MESAJI

Fevzi Güler’i uzun yıllardır tanıyan ve hastalığı sürecinde sürekli ziyaret edip, destek veren AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, acı haber üzerine taziye mesajı yayımladı.

“Fevzi Ağabeyi hiç unutmayacağız” diyen Yılmaz, “Fevzi Güler kişiliği, insanlığı ile hepimizin gönlünde ayrı bir yeri vardı. Sevdiğimiz, saydığımız güzel yürekli bir insandı. Uzun bir tedavi sürecinin ardından hayata veda edişini derin üzüntüyle öğrendik. Mekanı Cennet olsun. Rabbim kederli ailesine sabırlar versin” dedi.