Samsun Klas Haber

Başkan Çakır’dan Kutlama

Başkan Çakır’dan Kutlama
31 Temmuz 2020 - 9:28

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çakır’dan Kurban Bayramı mesajı

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, “Kurban Bayramı, birlik, beraberlik, dayanışma duygularımızın pekişmesine ve artmasına vesile olsun” dedi.

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, Kurban Bayramı nedeniyle bir basın açıklaması yayımladı. Başkan Çakır açıklamasında, Türkiye’nin her zamankinden daha çok birlik, beraberlik ve dayanışmaya ihtiyaç olduğunu belirterek, “Kurban Bayramı, Türk ve İslam aleminin birlik ve beraberliğinin artmasına vesile olsun” dedi.

TÜM İNSANLIĞA ÖRNEK OLSUN

Kurban Bayramı mesajında, sadece Türkiye’nin değil tüm dünyanın başta ‘salgın hastalıklar’ olmak üzere birçok sorun ile mücadele ettiğini hatırlatan Başkan Yusuf Ziya Çakır, ayrıca şu ifadelere yer verdi: “Kurban Bayramı, inananlar için sadece dini duyguların değil dayanışma, yardımlaşma ve kardeşlik gibi duyguların arttığı, pekiştiği kutsal bir gündür. Bir Kurban Bayramı’nda tüm Müslümanlar barış ve huzur ortamında ‘kurban kesme’ ibadetlerini yerine getirirken birlik, beraberlik ve kardeşliğin de en güzel örneklerini sunacaklar. Hep birlikte manevi bir ortamda yaşayacağımız bu duygular, tüm insanlık için de örnek olacaktır. Bu vesileyle aziz milletimiz ve bütün İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor, bayramımızın insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Her günümüzün bayram tadında geçmesi ümidiyle.”