Samsun Klas Haber

Başkan Demirtaş Anons etti!

Başkan Demirtaş Anons etti!
02 Eylül 2020 - 17:05

Başkan Demirtaş’tan telsiz anonslu kutlama – samsun haber

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, zabıta teşkilatının 194. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle telsizle anons geçerek tüm zabıtaların haftasını kutladı.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Zabıtanın kuruluşunun 194’üncü yılını yaptığı telsiz anons ile kutladı.

Başkan Demirtaş, “İlçemizin güven ve refahı için hepiniz çok önemlisiniz. Tüm zabıtalarımıza başarılı görevler diliyorum” dedi. Telsizden anonsu duyan zabıtalar da Başkan Demirtaş’a karşılık vererek, teşekkürlerini iletti.

İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak ilçe genelinde yaşam kalitesinin her geçen gün artmasında zabıta personelinin büyük emeği olduğunu ifade eden  İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, zabıtanın önemine değinerek, şunları söyledi: “Yaptığı uygulama ve denetimlerle halkımızın esenliği için çalışan zabıta personelimiz kentimizin huzurlu bir kent olmasında büyük rol oynamaktadır. Günün 24 saati her an vatandaşımıza bir telefon kadar yakın olarak hizmetin olduğu her alanda görev almaktadır.Bugüne kadar yaptıkları fedakarca çalışmalardan dolayı başta İlkadım Belediyesi Zabıta Teşkilatımız olmak üzere ülkemizin dört bir yanında görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm zabıta teşkilatımızın Zabıta Haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.