Samsun Klas Haber

Başkan Demirtaş’ın Sağlıkçı Hassasiyeti

BAŞKAN DEMİRTAŞ, SAĞLIK ÇALIŞANLARININ 14 MART TIP BAYRAMI’NI ÇİÇEKLERLE KUTLADI

Başkan Demirtaş’ın Sağlıkçı Hassasiyeti
15 Mart 2022 - 6:13

İLKADIM BELEDİYESİ SAĞLIK ÇALIŞANLARINI UNUTMADI

BAŞKAN DEMİRTAŞ, SAĞLIK ÇALIŞANLARININ 14 MART TIP BAYRAMI’NI ÇİÇEKLERLE KUTLADI

İlkadım Belediyesi, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle korona virüs salgını ile mücadele döneminde gece gündüz demeden özverili şekilde çalışan sağlık çalışanlarını unutmadı.

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sağlık ocaklarında çalışan sağlıkçılara İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın talimatıyla çiçek dağıtıldı. Başkan Demirtaş’ın, çiçeğin üzerine; “İnsan sağlığını ve hayatını her şeyin üstünde tutan, pandemi kapsamında fedakarca çalışan değerli hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum” notunu yazdı. Demirtaş’ın bu jesti, doktorlar ve sağlık çalışanları tarafından büyük beğeni aldı.

“Kamu hastanelerini tek tek ziyaret etti”

İlkadım Belediyesi ilçede bulunan sağlık çalışanlarına 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla çiçek takdiminde bulundu. Başkan Demirtaş’ında katılım gösterdiği kutlama programında sağlık kurumlarını gezerek sağlıkçıların günü’nün kutlandığı programın ilk durağı OMÜ Tıp Fakültesi Başhekimi Prof.Dr.Fatih Özkan oldu. İkilinin bir süre sohbet ettiği ziyarette Başkan Demirtaş, Özkan’ın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayarak çiçek takdim etti. Ziyaretlerine İlkadım İlçe Sağlık Müdürü Şevki Gülay, Eğitim Araştırma Hastanesi Baş Hekimi Prof.Dr.Ersin Köksal ve Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Baş Hekimi Uzm.Dr.Demet Ünsal Çelebi’nin kutlayarak devam etti.

“Görev stresini birazcık olsun azaltmak istedik”

Pandemi döneminde ilçemizde canlarını hiçe sayan kahraman sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını çiçeklerle kutladık diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Hastalık durumunda ve dünyayı etkisi altına alan salgın döneminde, canımızı ve sağlığımızı emanet ettiğimiz doktorlarımızın, görevlerinin verdiği stresi birazcık da olsa azaltmak istedik. Özellikle dünyanın korona virüs ile ayakta olduğu günümüzde doktorlarımızın değeri bir kez daha anlaşılmıştır diye düşünüyorum. Tüm doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum” dedi.

Sağlık çalışanları da kendilerini unutmayan Başkan Necattin Demirtaş’a teşekkür etti