Samsun Klas Haber

Başkan Kibar, Emaktar Öğretmenleri Unutmadı!

Başkan Kibar, Emaktar Öğretmenleri Unutmadı!
25 Kasım 2020 - 4:27

BAŞKAN KİBAR’DAN EMEKTAR ÖĞRETMENLERE VEFA

 

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Öğretmenler günü dolayısıyla emekli öğretmenler Cavit Şahin ve Hülya Şahin çiftine hizmet şeref belgesini takdim etti.

Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle mesleğinde uzun süre görev yaparak emekliye ayrılan 26 öğretmene hizmet şeref belgesini ve plaketlerini hazırlandı.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Necip Fazıl Anadolu Lisesi’nde tarih öğretmeni olan Cavit Şahin ve eşi Hülya Şahin’i, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Ancaza ve Necip Fazıl Anadolu Lisesi Müdürü Orhan Vergili ile birlikte evinde ziyarete ederek hizmet şeref belgesi ve plaketlerini takdim etti.

“ÖĞRETMEN, GEÇMİŞİN ÖĞRETİCİSİ, GELECEĞİN KURUCUSUDUR”

Öğretmenler Günü kutlamalarının pandemi nedeniyle kısıtlı olarak yapılabildiğine dikkat çeken Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Ülkemizin aydınlık geleceğini inşa ederek bilgiyi ve ahlakı yeni nesillere nakış gibi işleyen öğretmenlerimiz, bedeli hiçbir maddi karşılıkla kıyaslanmayacak kadar saygın, sevgi ve fedakarlık üzerine kurulu bir mesleği icra etmektedir. Bugün, meslek hayatı boyunca sayısız başarılı öğrenciler yetiştiren emektar öğretmenlerimiz Cavit Şahin ve eşi Hülya Şahin’i İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Saygın Atinkaya ile birlikte evinde ziyaret ederek hizmet şeref belgelerini ve plaketlerini takdim ettik. Keyifli ve hoş bir sohbetimizin olduğu ziyarette, öğretmenlerimizin tecrübe ve deneyimlerinden istifade ettik. Ömrünü eğitime adayan fedakar ve emektar öğretmenlerimize sağlıklı, huzurlu ve hayırlı ömürler diliyorum” diye konuştu.