Samsun Klas Haber

Bugün Havaya Dikkat!…

Bugün Havaya Dikkat!…
09 Eylül 2019 - 6:36

Meteorolojinin hava durumu değerlendirmelerine göre, Samsun’da hava bugün (9 Eylül Pazartesi) parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Yağışlar zaman zaman kuvvetli olması bekleniyor.

 

Samsun Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğünün yapmış olduğu hava durumu tahminlerine göre, bugün (9 Eylül Pazartesi) bölge genelinin parçalı, doğusunun çok bulutlu, Samsun ve Ordu çevrelerinin aralıklı, Sinop çevreleri ile Tokat’ın merkez ve kuzey ilçelerinin öğleden sonra olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah saatlerinde Samsun’un kıyı kesimleri ile öğleden sonra doğu ilçeleri ve Ordu’nun batı kesimlerinde zaman zaman kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞINDA DEĞİŞİKLİK YOK

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR HAFİF VE ORTA KUVVETTE ESECEK

Rüzgar kuzeyli yönlerden iç kesimlerde hafif, kıyı kesimlerde ise orta kuvvette esmesi bekleniyor.

SAMSUN’A KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların sabah saatlerinde Samsun’un kıyı kesimleri ile öğleden sonra doğu ilçeleri ve Ordu’nun batı kesimlerinde zaman zaman kuvvetli olması beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı (Su baskını, ani sel, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

SAMSUN VE İLÇELERİNİN HAVA DURUMU

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Yağışlar sabah saatlerinde zaman zaman kuvvetli. 26

19 Mayıs: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Yağışlar sabah saatlerinde zaman zaman kuvvetli. 26

Alaçam: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. 25