Samsun Klas Haber

Canik Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınları unutmadı

Canik Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınları unutmadı
09 Mart 2018 - 7:26

Canik’te kadınlar unutulmadı

Canik Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınları unutmadı. İlçe genelinde düzenlenen bir çok etkinlikte kadınların günü kutlandı

Canikli kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde unutulmadı. Canik Belediyesi’nce düzenlenen bir çok etkinlikte Dünya Kadınlar Günü kutlandı. Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü’nde bulunan Şehit Sevgi Yeşilyurt 8 Mart Aile Okulu ve Eğitim Merkezi’nde Canik Belediyesi ve Türk Kızılayı Canik Şubesi’nce düzenlenen Kan Bağışı etkinliğinde kursiyer kadınların günü kutlandı. Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta, Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Muhsin Yıldırım, Türk Kızılayı Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Özil ile Şehit Sevgi Yeşilyurt Aile Okulu ve Eğitim Merkezi Yöneticisi Fatma Yavuz’un yer aldığı etkinlikte, Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta, kursiyer kadınlara karanfil vererek, günlerini kutladı.

GİRİŞİMCİ KADINLARA KARANFİL

Dünya Kadınlar Günü’nde Canik Kadın Girişimciler Derneği (CANKAGİD)’ni de ziyaret eden Başkan Yardımcısı Usta, burada Dernek Başkanı Filiz yavuz ve dernek yöneticisi kadınların gününü kutladı. Dernek Başkanı Filiz Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet eden Usta, kadınların toplumdaki önemine işaret ederek, girişimci kadınlara karanfil verdi. Belediyenin bayan çalışanlarını da tek tek ziyaret eden ve karanfil dağıtan Usta, Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.