Samsun Klas Haber

FATSA’DA19 MAYIS COŞKUSU

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama etkinlikleri Fatsa’da hava muhalefeti nedeniyle 75.Yıl Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

FATSA’DA19 MAYIS COŞKUSU
20 Mayıs 2022 - 8:09

19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama etkinlikleri Fatsa’da hava muhalefeti nedeniyle 75.Yıl Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

  Kutlama etkinliklerine Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Cumhuriyet Başsavcısı Özcan Çabukoğlu, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Erdem Oğuz Özer, resmi daire amirleri, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

  Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Atatürk Meslek Teknik Anadolu Lisesi bando takımı eşliğinde resmi geçidin yapılmasından sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Fatsa Gençlik  ve Spor İlçe Müdürü Halil Bekyürek yaptı.

 Program daha sonra sırasıyla Fatsa Gençlik Merkezi gönüllü genci Şükrü Can Çavlı’nin şiir okuması, Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri, Şehit İbrahim Kılıç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin Ordu yöresi halk oyunu gösterileri, Fatsa  Gençlik Merkezi gönüllü genci Nisanur Atlı’nın ‘’Bu Bayrak ‘’adlı şiiri okuması, Fatsalı sporcular tarafından jimnastik ve judo gösterileri, Fatsa Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Beyzanur Akkiraz’ın, “Bu Gelen Bandırma Vapuru Vatan Rüzgârlarında Dalgalandı” adlı şiiri okuması, Fatsa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü sporcuları tarafından taekwondo gösterileri, Fatsa Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi  Kaan Eroğlu ‘’Atatürk Kurtuluş Savaşında’’ adlı şiiri okuması, Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri Almanca öğretmenleri Hamiyet Perçin yönetiminde   Artvin Yöresine ait halk oyunları gösterisi, Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Osman Nuri Emin  ‘’Yıl 1919’’ adlı şiiri okuması, Fatsalı sporcular tarafından okçuluk gösterisi, Fatsa Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Sudenaz Çukurlu’nun  “Şu Sonsuz Koşu’’ adlı şiiri okuması şeklinde devam etti. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri ilçede düzenlenen sportif müsabakalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.