Samsun Klas Haber

Hisarcıklıoğlu Samsun TSO ve Ticaret Borsası’nın yeni binasını açtı

Hisarcıklıoğlu Samsun TSO ve Ticaret Borsası’nın yeni binasını açtı
19 Mayıs 2022 - 4:25

Hisarcıklıoğlu Samsun TSO ve Ticaret Borsası’nın yeni binasını açtı

Samsun’a gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) ile Ticaret Borsası’nın yeni hizmet binasının açılışını yaptı.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı ile Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası’nın yeni hizmet binasının açılışı görkemli bir şekilde gerçekleştirildi.

Açılış töreni Samsun’un tek uydu televizyonu Kanal S ekranlarından canlı olarak yayınlandı. Ev sahipleri Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ile Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır’ın açılışa gelen davetlileri karşılarken, hizmet binası açılışında ayrıca milli ve yerli otomobil TOGG’da sergilendi.

 

Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, CHP Milletvekilleri Kemal Zeybek, İYİ Parti Milletvekili Bedri Yaşar, Samsun İl Emniyet Müdür Dr. Ömer Urhal, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Haluk Akyüz ile birlikte çok sayıda iş adamı katıldı