Samsun Klas Haber

İlkadım Esnafından Afrin’e Türk Bayraklı Destek

İlkadım Esnafından Afrin’e Türk Bayraklı Destek
15 Şubat 2018 - 13:38

Bahçelievler Mahallesi 56’lar Caddesini gezerek esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Tok, Afrin Zeytin Dalı Harekatı için dükkanlarını bayrakla süsleyen esnafa teşekkür etti.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Bahçelievler Mahallesi 56’lar Caddesini gezerek esnaflara bol kazançlar diledi, yol boyunca vatandaşlarla selamlaşarak bir süre sohbet etti.

“Esnaflardan güler yüzlü karşılama”

Her fırsatta halkla bir araya gelerek esnafın ve vatandaşın düşünce, öneri ve talepleri alan Başkan Erdoğan Tok, esnaf ziyaretini Bahçelievler Mahallesi 56’lar Caddesi’nde gerçekleştirdi. Esnafların güler yüzü ve memnuniyeti ile karşılaşan Başkan Tok, iş yeri camlarına ve kapı önlerine asılan Türk bayraklarını asan işletme sahiplerine teşekkür etti.

“Kahraman Mehmetçiğimizle gurur duyuyoruz”

Ülke gündemine dair yapılan sohbette, Afrin Zeytin Dalı Harekatı’nda kahramanca mücadele veren Mehmetçiklerin yanında olduklarını dükkanlarına bayrak asarak destek veren Esnaflar,  “ Ülkemizin sınır güvenliğini tehdit eden teröristleri yok etmek için canlarını feda eden tüm askerlerimize dualar gönderiyoruz. Millet olarak bizler kahraman evlatlarımızla gurur duyuyoruz. Allah yardımcılar olsun.” diye konuştu.