Samsun Klas Haber

İlkadım’da Belediye işmakinaları ile özel iş!

İlkadım’da Belediye işmakinaları ile özel iş!
06 Temmuz 2020 - 18:15

 Bundan da haberin Yoktur !

İlkadım Belediyesi’ne ait araç  ve iş makinaları ile bir apartmanın özel işleri için kullanılıyor.

Bahçelievler Mahallesi, Uğur Mumcu Parkı yanında bulunan Çınar Apartmanı’nda bir aydır belediye araçları ile özel iş yapılıyor. Apartmanın kömür artığı (curuf) belediyeye at iş makinası ve kamyonlarla taşınırken görüntülendi. Çalışmayı görüntüleyen muhabir arkadaşımız, apartman yöneticisinin hakaretlerine maruz kaldı.

Bu durum üzerine haber yapmak elzem oldu. Arkadaşımız bu olaydan bir ay önce zabıta arabasında özel eşya taşınmasının görüntüleri ile bu iki haberi birleştirerek servis etti.

Başkan Demirtaş’a Soruyoruz!

İyi Parti’li İlkadım Belediye Başkan’ı Necattin Demirtaş, göreve geldiği günden bugüne, sıkıntılı günler yaşıyor.

Gazetecileri sorduğu sorulara ise bakın nasıl cevaplar verdi: Seçim çalışmalarında kendisi adına çalışanları söz verdiği halde işe almamasının yarattığı sıkıntılar ayyuka çıkarken, ‘Söz vermedim ‘‘.   Ev Kur adlı mağazayı,’ mühürleyeceğim’ dedi. Mühürlemedi. Bu  firma ile yaşanan şaibeler Samsun’u aştı, ‘Haberim yok’ dedi. Usulsüz imar, proje tadilatları,  usulsüz ruhsat soruldu .  Bilmiyorum‘ dedi.  Mecliste Belediyeye fahiş fiyatla mal alımı yapılmış dendi, ‘ Haberim yok. Araştıracağım’ dedi.

Vatandaş hizmet diye beklerken,  belediye araçlarının, iş makinalarının özel işlerde ne işi var. Buna da bilmiyorum dersen şaşmayız…