Samsun Klas Haber

İSHAK TAŞÇI ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Atakum Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan İshak Taşçı, “Atakum’un kaybolan yıllarını geri kazandırmaya geliyoruz” dedi.

İSHAK TAŞÇI ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
25 Kasım 2023 - 18:33

İSHAK TAŞÇI ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Atakum Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan İshak Taşçı, “Atakum’un kaybolan yıllarını geri kazandırmaya geliyoruz” dedi.

Önceki Dönem Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakumlu vatandaşların yoğun katılımı ve desteğiyle Atakum Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezinde düzenlenen tören ile Atakum Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan İshak Taşçı, “Atakum’un kaybolan yıllarını geri kazandırmaya geliyoruz” dedi.

ATAKUM SAHİPSİZ DEĞİL

Salonu dolduran kalabalığa seslenen Taşçı, Atakum’un 5 yıldır önceki dönem kazanımlarını da teker teker kaybettiğini ifade ederken, “Ne yazık ki geride bıraktığımız 5 yıllık süre zarfında güzel ilçemizin hak etmediği bir yönetim anlayışı ile karşı karşıya kaldığını hep birlikte müşahade ediyoruz. Bu süre zarfında ilçemizin kalkınmadaki kazanımlarının artması gerekirken, tam tersine eski kazanımlarını da teker teker kaybettiğine hep beraber tanıklık ediyoruz. Bu durum bizi ziyadesiyle üzmüştür. Çünkü geleceğimizin teminatı olacak çocuklarımıza bir haksızlık yapıldığına ve Atakum’un yarınlarının çalındığına inanmaktayız. Bizi en çok üzen de bu olmuştur.  Sizlerin de bizler gibi bu durumdan çok rahatsız olduğunuzu biliyorum. Ne yazık ki iş bilmez insanların bu yönetim anlayışıyla Atakum İlçemiz 5 yılda çok şey kaybetti. Var olanın üzerine bir çivi dahi çakılmazken, ilçemize kazandırdığımız onlarca eserin de adeta yok edilmesi bizi kahretmektedir. Atakum sokaklarında karşılaştığım her hemşehrimin ilçemizin düşürüldüğü bu içler acısı durumu haykırışına sessiz kalmam mümkün değildi. İşte bugün burada sizin sesiniz olmak ve Atakum’un sahipsiz olmadığını göstermek için karşınızdayım” diye konuştu.

ATAKUM’U KARADENİZ’İN EN GELİŞMİŞ KENTİ YAPTIK

2014-2019 yılları arasında gerçekleştirdikleri yönetim ve hizmet anlayışından bahseden İshak Taşçı, “Nasıl bir yönetim anlayışı sergilediğimizden sizlere biraz bahsetmek istiyorum. 10 yıl önce ‘Hayalimizdeki Şehir Atakum’ sloganıyla çıktığımız yolda Atakum’u önce bölgenin; devamında Türkiye’nin en prestijli İlçesi haline getirme hedefimizi 5 yıllık görev süremizde gerçekleştirdik. 55 vizyon proje ile çıktığımız yolculuğu şükürler olsun ki 87 proje ile tamamladık. Atakum bizim dönemimizde Birleşmiş Milletler kriterlerine göre 19 ayrı konu ve 65 farklı ölçüde yapılan değerlendirmeler sonucunda Karadeniz’in en gelişmiş kenti oldu” ifadelerini kullandı.

YARIM KALAN ŞARKIMIZI TAMAMLAYACAĞIZ 

Salonu dolduran kalabalığın sevgi gösterileri ve solaganlarıyla sık sık konuşması kesilen Taşçı, “Sevgili hemşehrilerim, 55 proje diyerek çıktığımız bu hizmet serüvenini bahsettiğim 87 proje ile tamamladık. Takdir edersiniz ki Atakum’a hizmet etme noktasında rüştünü ispatlamış bir kardeşinizim. Bizim yönetimimizdeki Atakum Belediyesi, tüm Atakum’un oldu. Bizler için en önemli olan aidiyet duygusuydu. Bunu başarmış, kimseyi ötekileştirmemiş olmanın gururunu yaşıyorum. Pazarda, çarşıda ve sokakta karşılaştığım siz kıymetli hemşehrilerimin sevgi gösterileri ve teveccühü bana bu hikayenin tamamlanması gerektiğini gösterdi. Sizlerin bu desteği, teşkilatlarımızın teveccühü ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden yarım kalan şarkımızı tamamlamak üzere huzurlarınızdayım. Atakum’un kaybettiği 5 yılı geri kazandırmak ve geçmişte Karadeniz’in yıldızı yaptığımız güzel ilçemizi şimdi de Türkiye Yüzyılı vizyonu ile Türkiye’nin yıldızı yapmak için yola çıktım. En büyük gücüm sizin desteğiniz ve bana olan inancınızdır. Bu vesile ile Atakum Belediyesi Başkan Aday Adaylığımı huzurlarınızda açıklıyorum” dedi.