Samsun Klas Haber

İsrail’e Tepki Hitler’e övgü!

AK Parti Meclis Üyesi Süleyman Sezen, “Tarihte herkes ‘ırkçı’ diye Hitler’e kızar. Ama Hitler’in bir sözü vardır; “Öldürmediğin her Yahudi için bana lanet okuyacaksınız.” Hitler’i bir kez daha rahmetle anıyorum”

İsrail’e Tepki Hitler’e övgü!
19 Ekim 2023 - 7:07

Atakum Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Süleyman Sezen’den; ‘Hitler’ övgüsü

Atakum Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Süleyman Sezen, “Tarihte herkes ‘ırkçı’ diye Hitler’e kızar. Ama Hitler’in bir sözü vardır; “Öldürmediğin her Yahudi için bana lanet okuyacaksınız.” Hitler’i bir kez daha rahmetle anıyorum”

Atakum Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantısı’nda söz alan AK Parti Meclis Üyesi Süleyman Sezen’in, “Tarihte herkes ‘ırkçı’ diye Hitler’e kızar. Ama Hitler’in bir sözü vardır

“Öldürmediğin her Yahudi için bana lanet okuyacaksınız.” Hitler’i bir kez daha rahmetle anıyorum” sözleri sosyal medyada gündem oldu.

 

HİTLER’İ RAHMETLE ANIYORUM 

 

Süleyman Sezen, İsrail’e tepki amacıyla yaptığı konuşmasında, şu sözlerini kullandı; “İsrail’in Gazze kentinde yaşanan olaylar insanlık dışıdır. İsrail devleti bir terör devletidir. Bunu masum insanların yer aldığı hastaneyi füzeyle ateşe verip, kadınları, çocukları ve Birleşmiş Milletlerin bilgisi ve izni dâhilinde hastaneye sığınan insanları katletmiştir. Katil İsrail devletini şiddetle kınıyorum. Tarihte herkes ırkçı olduğu gerekçesiyle Hitler’e kızar. Hitler’in meşhur bir sözü vardır. Der ki; ‘Öldürmediğim her Yahudi için bana lânet okuyacaksınız.’ Bu söz doğru bir sözdür. Bu gün dünyayı karıştıran siyonist İsrail devleti mensubu Yahudiler için bu sözleri sarf eden Hitler’i rahmetle anıyorum. İnşallah, en kısa zamanda bu terör devletinin sonu gelecek, dünya, Yahudilerden temizlendikten sonra barışa ve huzura kavuşacaktır” ifadelerini kullandı

Sezen’e sosyal medyadan tepki yağdı