Samsun Klas Haber

Karaaslan’ın Anne Acısı

Karaaslan’ın Anne Acısı
05 Mart 2021 - 5:20

Çiğdem Karaaslan’ın annesi Toprağa Verildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ın annesi Abide Özkal, Alaçam’da gözyaşları arasında uğurlandı.

Çiğdem Karaaslan’ın anne acısı:  Gözyaşlarına boğuldu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ın annesi Abide Özkal, duygulu bir törenle gözyaşları arasında uğurlandı

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ın yaşamını yitiren annesi Abide Özkal, dün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katıldığı törenle toprağa verildi. Törende Karaaslan, gözyaşlarını tutamadı.

BAKAN SOYLU DA KATILDI
Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden, 66 yaşındaki Özkal için Alaçam İlçesi’nde cenaze töreni düzenlendi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katılımıyla gerçekleştirilen töreninin ardından Özkal, dualarla  Özkal iAlaçam İlçesi Bafra Caddesi’nde bulunan Şadibey Camii’nde düzenlenen törende İl Müftüsü Seyfullah Çakır’ın kıldırdığı cenaze namazı sonrası Özkal, Gökçeboğaz Mahallesi’ndeki aile kabristanlığına defnedildi.

 

ACIYI PAYLAŞTILAR 
Cenaze törenine, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eşi Hamdiye Soylu, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, AK Parti Genel Başkan yardımcıları Jülide Sarıeroğlu, Fatma Betül Sayan Kaya ve Hamza Dağ, AK Parti Samsun milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Ahmet Demircan ile Orhan Kırcalı, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, 61. Hükümet’in Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç,  Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, ilçe kaymakamlar, belediye başkanları Siyasi parti temsilcilerim ve vatandaşlar katıldı