Samsun Klas Haber

Köktaş Anneleri Unutmadı

Köktaş Anneleri Unutmadı
10 Mayıs 2020 - 5:18

Milletvekili Köktaş: Anneler sevgi, merhamet ve fedarlığın sembolüdür

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 10 Mayıs Pazar günü kutlanacak olan “Anneler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “Anneler Günü” dolayısıyla yayımladığı mesajında şu sözlere yer verdi: “Sevgi, saygı, merhamet, sabır ve fedakarlığın sembolü olan annelerimiz, şefkat dolu yürekleriyle, sağlıklı, huzurlu bir toplum yaşantısının tesis edilmesinde en önemli rolü üstlenmektedir.
Sevgili Peygamberimizin, “Cennet, annelerin ayaklarının altındadır” sözü dinimizin annelerimize verdiği önemi ve onlara göstermemiz gereken hürmeti gözler önüne sermesi açısından çok anlamlıdır.
Annelerimiz sadece insanı dünyaya getiren bir varlık değil aynı zamanda insanın doğduğu andan itibaren hem koruyucusu,  hem de öğretmenidir. Türlü fedakârlıklara ve zorluklara sabırla göğüs gererek, tüm benliğini ortaya koyan annelerimize ne kadar hizmet edilse azdır.
Toplumumuzun temelini oluşturan, aile yuvasını, fedakârlıklarıyla bir arada tutarak bir huzur ortamına dönüştüren annelerimizin bu özel gününde onların gül kokulu ellerini öpememenin, doyasıya sarılamamanın burukluğu, üzüntüsü içinde olabiliriz.
İnşallah bu zorlu süreci, birlik ve beraberlik içinde, kurallara uyarak atlatıp eski günlerdeki gibi özel günlerimizi hep birlikte paylaşmayı, doyasıya yaşamayı en kısa zaman da Yüce Mevlam bizlere nasip eylesin.
Bu duygu ve düşünceler içinde başta şehitlerimiz ve gazilerimizin anneleri olmak üzere, yüreğinde anne özlemi taşıyan biri olarak, sevgili annemin şahsında, hayata gözlerini yummuş tüm anneleri rahmetle, minnetle yâd ediyor, tüm fedakar, cefakar annelerimizin bu anlamlı gününü en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.” dedi