Samsun Klas Haber

Samsu’da Bugün Hava Durumu

Samsu’da Bugün Hava Durumu
25 Eylül 2018 - 8:45

25 Eylül Samsun’da Hava Durumu

Samsun Meteoroloji 10.Bölge Müdürlüğü’nün yaptığı son değerlendirmelere göre; Bölge Geneli Parçalı ve çok bulutlu…

Samsun Meteoroloji 10.Bölge Müdürlüğü’nün yaptığı son değerlendirmelere göre; Bölge Geneli Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren Kastamonu ve Sinop, öğle saatlerinden itibaren Samsun ve Ordu, akşam ve gece saatlerinden Tokat, Amasya ve Çorum çevreler aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışların sabah saatlerinde Kastamonu kıyı kesimlerinde, akşam saatlerinde ise Samsun’un doğusu ile Ordu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kastamonu ve Sinop çevrelerinde 8 ila 12, diğer yerlerde 4-10 derece civarında düşmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Kuzeybatı, zamanla kuzeyli yönlerden orta, yer yer kuvvetli( Kıyı kesimlerde 40-60 km/saat – iç kesimlerde 30-50km/saat) esmesi beklenmektedir.
UYARILAR
YAĞIŞ UYARISI:Yağışların sabah saatlerinde Kastamonu kıyı kesimlerinde, akşam saatlerinde ise Samsun’un doğusu ile Ordu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden oluşması muhtemel (sel- ani taşkın-ulaşımda aksamalar-çatı uçması vb) olumsuzluklara karşı vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.
KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI:Rüzgarın; kıyı kesimlerde kuzeybatı, zamanla kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.